Nokia pyöräytti C7-puhelimen toimitukset käyntiin

N8-mallin vakiinnuttaessaan paikkansa kauppojen hyllyillä, ilmoittaa Nokia tänään aloittaneensa seuraavan Symbian^3-puhelimen toimitukset ympäri maailmaa. Kyseessä on sulavalinjainen ja sosiaalisia ominaisuuksia painottava Nokia C7, jonka veroton myyntihinta pyörii 335 euron tuntumassa. Verollinen myyntihinta on asettunut Nokian omassa kaupassa 439 euroon.

Nokia C7 -älypuhelin on toinen uusimmalla Symbian-käyttöjärjestelmällä varustettu laite, joka Nokialta on tullut markkinoille”, sanoi Nokian älypuhelimista vastaava johtaja Jo Harlow. ”Uutuusmalli on suunniteltu erityisesti tyylitietoisille käyttäjille, jotka haluavat hyödyntää yhteisöpalveluja. Se sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla sosiaalisten verkostojensa tapahtumista.

Uutukaisen olemuksesta vastaavat ruostumaton teräs ja lasi, jotka yhdessä 3,5 tuuman AMOLED-näytön ja pyöreän muotoilun kanssa antavat laitteelle tyylikkään ilmeen. Kooltaan laite on 117,3 x 56,8 x 10,5 millimetriä ja se painaa 130 grammaa. Puhelin on saatavilla mustana, harmaana ja ruskeana.

Puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat HSDPA, HSUPA, WiFi b/g/n, Bluetooth 3.0, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin kamera, LED-kaksoissalama, 720p-tason videokuvaus, FM-radio, FM-lähetin ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.