Samsungin Windows Phone 7 -puhelimessa 4 tuuman Super AMOLED -näyttö: Omnia 7

Matkapuhelinvalmistaja Samsungin ensimmäinen Windows Phone 7 -puhelin kantaa nimeä Optimus 7, mutta tunnetaan myös mallimerkinnällä GT-I8700. Se on yhden gigahertsin Qualcomm QSD8250 -suorittimella ja neljän tuuman Super AMOLED WVGA-kosketusnäytöllä (800 x 480 pikseliä) varustettu puhelin.

Korealaisvalmistajan Wave– ja Galaxy S -malleista tuttu Super AMOLED -näyttö tarjoaa hyvät katseluominaisuudet ulkona sekä on väritoistoltaan perinteistä AMOLED-tekniikkaa parempi. Se antaa hyvät lähtökohdat Windows Phone 7:n innovatiivisen käyttöliittymän operoimiseen ja kotinäkymän muokkaamiseen Live Tiles -elementtien avulla.

Kuvien perusteella yhtiö näyttäisi lisänneen mukaan muun muassa Galaxy S:stä tutun Daily Briefing -sovelluksen, joka kokoaa yhteen tietoja eri palveluista. Sen lisäksi käyttäjän ulottuvilla on Xbox Live -pelipalvelu sekä Zune-soitin, jolla hallitaan musiikki- ja videokirjastoja.

Samsung Omnia 7:n ominaisuuksia ovat myös HSDPA, HSUPA, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n, A-GPS, FM-radio, viiden megapikselin kamera, 720p-videokuvaus ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila. Puhelin on kooltaan 122,4 x 64,2 x 10,9 millimetriä ja se painaa 138 grammaa.

Uutuus saapuu kauppoihin loppuvuoden aikana.

Lähde: GSMArena

5 kommenttia

 1. Miten on etätyhjennysten ja muun biz-tontin laita?
  Onnistuuko etänä firman sovellusten pukkaaminen luuriin ja sen vakiointi?
  6.5:ssä vielä onnistui.

 2. Eipä tuo/nuo just tykönsä houkutellu
  Oli kyll tylsän oloisia ja näkösiä kuvituksia

 3. Olis kyllä voinu hommata tämän omnian, mutta miksi nämä wp7 luurit ovat niin järjettömän kokoisia fyysisesti 🙁

  1. sitä itsekki mietiin kun oon kattonu wp7 luuria…

Kommentointi on suljettu!