Dell Venue Pro yhdistää kompaktin QWERTY:n ja suuren kosketusnäytön

Microsoftin uuden sukupolven mobiilialustan menestyksen ei pitäisi ainakaan ensimmäisen aallon Windows Phone 7 -malleja katsottaessa jäädä kiinni laitteistotarjonnasta. Sen verran monipuolisia puhelimia eri valmistajilta on luvassa markkinoille. Eräs mielenkiintoisimmista on ehdottomasti tietokonevalmistajana parhaiten tunnetun Dellin Venue Pro.

Amerikkalaisvalmistajan tuleva uutuus yhdistää kiehtovasti eri elementtejä, joita harvoin nähdään samassa paketissa. Yleensä puhelin, josta löytyy suuri 4,1 tuuman kosketusnäyttö on varustettu sivusta esiin liukuvalla täysikokoisella QWERTY-näppäimistöllä, mutta Venue Pron tapauksessa näin ei ole. Dell on päätynyt kompaktimpaan näppäimistöön, jonka saa esille puhelimen alaosasta.

Kooltaan Dell Venue Pro painii samassa sarjassa HTC HD7:n (122 x 68 x 11,2 mm) kanssa. Sen viralliset mitat ovat 121 x 64,4 x 14,9 millimetriä ja se painaa huimat 191 grammaa.

Puhelimen keskeisimpiä ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin suoritin, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, viiden megapikselin kamera, LED-salama ja 720p-tason videokuvaus. Kosketusnäyttö on toteutettu AMOLED-tekniikalla ja sitä suojaa Gorilla Glass -lasi.

Dell Venue Pro saapuu markkinoille joulusesongin aikoihin. Se nähdään sekä Amerikan että Euroopan markkinoilla.

Lähteet: Engadget & PhoneArena

3 kommenttia

  1. Tämä on kyllä kaunis laite. Jos WP: n päädyn, niin tämä on listan kärkipäässä.

  2. Jännä ratkaisu. Mitenköhän käytettävyys tuossa näppiksessä, kun sen yläpuolella on 12 senttiä puhelinta, joka vielä on melko raskas? Voi olla, että toimii hyvinkin, mutta mutulla sivuqwerty tuntuu paljon paremmalta ratkaisulta.

Kommentointi on suljettu!