Motorola esitteli Bravon

Motorola jatkaa uusien Android-mallien puskemista markkinoille. Hiljattain yhtiö julkaisi BlackBerryn kanssa kilpailevan Droid Pron ja nyt vuorossa on suurella 3,7 tuuman kosketusnäytöllä paketoitu Bravo. Puhelin nähdään ensimmäisenä Pohjois-Amerikan markkinoilla, jonne se saapuu viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Uutuus on pyöreitä linjoja noudatteleva matkapuhelin, jonka sisuksissa hyrrää 800 megahertsin suoritin. Se huolehtii Android 2.1:n ja sen päälle rakennetun Motoblur-käyttöympäristön jouhevuudesta. Puhelin osaa yhdistää sosiaalisista palveluista kuten Facebookista, Twitteristä ja GMailista haetut yhteystiedot ja viestit sisäisten sovellusten kanssa.

Motorola Bravon ominaisuuksia ovat HSDPA, Bluetooth 2.1, A-GPS, WiFi, DLNA, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio ja kolmen megapikselin kamera. Kosketusnäyttö yltää 854 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Kooltaan Bravo on 109,5 x 63 x 13,3 millimetriä ja se painaa 122 grammaa.

Lähde: GSMArena

2 kommenttia

  1. Muistuttaapas yllättävästi Nokia C7:aa ulkonäöltään. Kukas nyt matkii ja ketä?

  2. Ei tuo ole mikään C7:n kopio, oikeaan suuntaan on Motorola menossa! Hakkaa mielestäni Samsungin esimerkiksi kuorien laadussa ja vakaudessa. Samsungit kun on pelkkää muovia. Vuoden vanha malli, Milestone, päihittää ”uuden ja uljaan” N8:n mennentullen.

Kommentointi on suljettu!