NHL GameCenter tuo NHL-kauden kohokohdat nokialaiseen

Nokia ja National Hockey League (NHL) ovat julkaisseet yhteistyössä NHL GameCenter -sovelluksen, joka on ladattavissa Ovi Kaupasta. Ohjelma on saatavilla sekä ilmais- että premium-versiona N8-, N97-, N97 mini-, X6-, 5800-, 5530– ja 5230-malleihin.

NHL GameCenter 2010 -sovellus ja siihen kuuluvat on demand -videopalvelut osoittavat, miten monipuolisen jakelukanavan Ovi-palvelu tarjoaa niille sovellusten kehittäjille, jotka haluavat antaa kuluttajille uusia ja kiinnostavia kokemuksia Nokia-laitteiden kautta”, sanoi Nokian globaalista markkinoinnista vastaava johtaja Pekka Rantala.

Sovelluksen ilmaisversio tarjoaa reaaliaikaisen tulosseurannan, johon kuuluvat muun muassa otteluaikataulut, pelaajaprofiilit, pistetaulukot ja kuvia peleistä. Mukaan liitetty ice tracker -palvelu näyttää otteluiden tapahtumat virtuaalisessa kaukalossa. Premium-versiossa (14,99 €) käyttäjä pääsee käsiksi pelikohtaisiin kohokohtiin, ottelukoosteisiin sekä reaaliaikaisiin radiolähetyksiin kaikista NHL-otteluista.

NHL pyrkii tarjoamaan maailmanlaajuisia, mobiileja palveluita faneille, jotka haluavat monipuolista materiaalia NHL:stä ja käyttävät usein mobiili- ja laajakaistapalveluita”, kertoi NHL:n operatiivinen johtaja John Collins. ”Yhteistyö Nokian kanssa ja sovelluksen tarjoaminen Ovi Kaupassa palvelevat miljoonia Nokian puhelimia käyttäviä NHL-faneja.

1 kommentti

  1. Huippu app ja iPhonesta tuttu. Suosittelen jos seuraa NHL:ää

Kommentointi on suljettu!