Windows Phone 7 -pohjainen HTC 7 Surround panostaa ääniominaisuuksiin

Taiwanilainen HTC on alussa Windows Phone 7 -alustan merkittävin tukia, sillä yhtiöltä on luvassa kauppoihin viisi alustaan pohjautuvaa puhelinta kuluvan vuoden aikana. Ominaisuuksiltaan kovimman HD7:n ohella eräs mielenkiintoisimmista malleista on HTC 7 Surround, joka painottaa eritoten viihde- ja ääniominaisuuksia.

HTC 7 Surround näyttää tavalliselta kosketusnäyttöpuhelimelta, mutta sen sivusta esiin liu’utettava kaiutinosa erottaa laitteen kilpailijoista. Stereokaiuttimet yhdessä Dolby Mobile– ja SRS Surround– tukien kanssa antaa puhelimelle mobiililaitteita tavanomaista paremmat ääniominaisuudet. Viihdeominaisuuksia täydentää jalusta, joka tulee tarpeeseen ainakin elokuvia katseltaessa.

Uutukaisen tekniikka on muiden Windows Phone 7 -puhelinten tavoin vakuuttavaa. Mukana on yhden gigahertsin suoritin sekä 512 MB:tä ROM- ja 576 MB:tä RAM-muistia. Sen muita ominaisuuksia ovat 3,8 tuuman WVGA-kosketusnäyttö, HSPA, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, viiden megapikselin kamera, LED-salama ja 720p-tason videokuvaus.

Kokoa HTC 7 Surroundilla on 119,7 x 61,5 x 12,97 millimetriä ja se painaa 165 grammaa.

Puhelin nähdään kaupoissa lokakuun lopussa.

Lähde: Engadget