Samsungin Omnia 7:n laajassa videokatsauksessa

Samsung Omnia 7 on korealaisen matkapuhelinvalmistajan pelinavaus Windows Phone 7 -markkinoille. Se ei ole ulkoisesti ehkäpä niitä aivan kiinnostavimpia WP7-malleja, mutta ainakin Super AMOLED -tekniikkaan pohjautuva neljän tuuman näyttö on jotain, mitä kilpailijoilla ei ole tarjota.

Italialainen HDblog-verkkosivusto on päässyt hypistelemään Samsungin uutuutta ja julkaissut siitä todella laajan videokatsauksen englanniksi. Videolla käydään hyvin läpi laitteen rakennetta ja Windows Phone 7:n keskeisimpiä ominaisuuksia. Pätkässä vilahtaa myös Samsungin oma Daily Briefing -sovellus, joka on idealtaan tuttu muun muassa Galaxy S -mallista. Kyseessä ei ole missään nimessä sama sovellus, vaan Samsung on kustomoinut ohjelman täysin Windows Phone 7:ää varten.

Loppuvuoden aikana kauppoihin saapuvan Samsung Omnia 7:n ominaisuuksia ovat HSDPA, HSUPA, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n, A-GPS, FM-radio, viiden megapikselin kamera, 720p-videokuvaus ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila.

7 kommenttia

 1. Siis miten joku voi ostaa noin muotoiltua matkapuhelinta?

  1. Mielestäni tuo on jotenkin ”erittäin WP7” puhelin. Jotenkin sopiva tuon Metro-lookin kanssa. Mukava nähdä että Samppa pistää vähän metallia peliin. Vai oliko tuo täysin muovia?

   Tsiisus että tuo metro toimii joutuisasti! MeeGon on parasta olla yhtä sulava. :]

 2. On kyllä todella tylsä ulkokuori.. Mutta sisältö vaikuttaa hyvältä.

 3. Näyttää kyllä hemmetin hyvältä ja smoothilta. Puhelinkin on tyylikäs.

 4. Kyllä toi WP7 toimii vaan niin jumalattoman hienosti, sen eron oikeen huomaa jos nyt vertaa esim kun on katsonut N8 videoita niin jää sellanen kankea ja räpeltämis fiilis päälimmäisenä mieleen. Tuossa, videolla kaikki taas vaan toimi ja nopeasti toimikin 🙂 Tuntuu kuin kattelis jotain mainosvideoita, kun homma pelaa niin hienosti.

  Tuossa videolla esitelty puhetunnistin toimii muuten myös esim nettihakuun. WP7 esittelytilaisuudessa tehtiin esimerkki, että haluttiin tietää tietyn lennon aikataulu ja luuri haki sen tiedon netistä ja näytti infon ruudulla ja alapuolella lentoyhtiön sivuja jne.

  En tiedä sitten mitä kaikkea sillä voi hakea, mutta varmaan aika kätevä ominaisuus joillekin jos vaan toimii yhtän hyvin kun esittelyssä (sillä toisella yrittämällä 🙂

 5. HUH, kun näyttää hyvältä!

  Tuon kun saisi vielä fyysisellä näppiksellä niin aika helmi on.
  Todella toivon, että Meego on samaa luokkaa ja vielä parempi.

  1. Onhan noita qwerty wp7 luureja jo jos ei välttämättä samsungin luuri tarvi olla. Esim tuossa hieman alempana uutinen ” Windows Phone 7 -puhelin työkäyttöön: HTC 7 Pro”

Kommentointi on suljettu!