HTC:ltä uusi Android 2.2 -pohjainen puhelin: Gratia

Viiden Windows Phone 7 -puhelimen jälkeen taiwanilainen HTC palaa Androidin pariin julkaisemalla uuden Gratia-mallin, joka nähdään Euroopan markkinoilla marraskuussa. Se on käytännössä katsoen vanhalle mantereelle suunnattu versio Yhdysvalloissa myytävästä HTC Aria -puhelimesta.

HTC Gratia perustuu uusimpaan Android 2.2 -alustaan ja sisältää tutun Sense-käyttöliittymän. Puhelinta pyörittää 600 megahertsin suoritin, jonka tukena on 384 MB:tä RAM- ja 512 MB:tä ROM-muistia.

Amerikkalaisen Aria-mallin lisäksi uutuudessa on paljon ulkoisia yhteneväisyyksiä Windows Mobile 6.5 -pohjaisen HD minin kanssa. Niitä yhdistävät muun muassa muotokieli ja taakse esiin jätetyt ruuvit, jotka luovat laitteille tietynlaista jämäkkyyden tuntua.

HTC Gratian tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 3,2 tuuman (320 x 480 pikseliä) kosketusnäyttö, HSDPA, Bluetooth 2.1, WiFi b/g, viiden megapikselin kamera, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja microSD-muistikorttipaikka.

Lähteet: Pocketnow.com & Android Community

2 kommenttia

  1. Vaan mun mielipiteeni, mutta mitä pointtia? Tämähän on lähes sama laite kuin Legend, mutta eri kuorilla? Miksi markkinoida kahta lähes samanlaista laitetta, nehän vain syövät toistensa osuuksia ja sekoittavat laitevalintaa loppuasiakkaan kustannuksella.

  2. Tämän takia legendin 2.2 päivitys viipyy 🙁

Kommentointi on suljettu!