HTC:n 7 Mozart ja 7 Trophy lähestyvät Windows Phone 7:ää perinteisin asein

HTC 7 Mozart ja HTC 7 Trophy

Älypuhelinvalmistaja HTC lähti Windows Phone 7 -kilpaan esittelemällä markkinoille kertarysäyksellä kaikkiaan viisi alustaan pohjautuvaa puhelinta. Erikoisempien HD7-, 7 Surround– ja 7 Pro -mallien lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen kaksi perinteisempää vaihtoehtoa loikata WP7-maailmaan: 7 Mozart ja 7 Trophy.

HTC 7 Mozartin runko on valmistettu yhtenäisestä alumiinin palasesta, joka tekee puhelimesta yhtiön mukaan loistavan pitää kädessä. Kokoa laitteella on 119 x 60,2 x 11,9 millimetriä ja se painaa 130 grammaa.

HTC 7 Trophyä valmistaja mainostaa loistavana pelipuhelimena, jonka nopeus ja äänimaailma tulevat olemaan pelaajien mieleen. Se on kooltaan 118,5 x 61,5 x 11,96 millimetriä ja painaa 140 grammaa.

Molempien laitteiden ominaisuuksiin kuuluvat yhden gigahertsin suoritin, HSPA, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1, GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa. Mozartin näyttö on kooltaan 3,7 tuumaa ja sen kahdeksan megapikselin kameraa täydentää Xenon-salama. Trophyn kosketusnäyttö on vastaavasti 3,8 tuumaa ja kuvausominaisuuksista huolehtivat viiden megapikselin kamera ja LED-salama.

Uutuudet nähdään markkinoilla loppuvuoden aikana.

3 kommenttia

  1. Olen kyllä täysin kypsynyt HTC:n muotoiluun. Eihän noissa ole mitään uutuuden viehätystä, kun kaikki laitteet ovat saman näköisiä ja saman värisiä. Blah!

  2. Kyllä mä ihan tykkään tosta htc muotoilusta. Tosin pitää sanoa että alkaa htc :kin näkymään kasvun tuskat. Kun pääliiketoimi on matkapuhelimet niin pitää tuoda enemmän kuin yksi älypuhelinmarkkinoille, tyyliin kuin nokia. Muilla valmistjilla joilla on toimintaa alalla kuin alalla, esimerkiksi samsung, niin se pystyy tekemään jonkin aikaa puhelimen tai pari vuodessa.

Kommentointi on suljettu!