Videolla HTC HD7

Taiwanilaisen HTC:n tuleva HD7 jakaa käyttäjien mielipiteet vahvasti kahtia suuren kokonsa johdosta. Osa pitää sitä auttamatta liian suurena matkapuhelimena, kun taas toiset kokevat kookkaan 4,3 tuuman kosketusnäytön pelkästään positiivisena seikkana.

Kyseessä ei ole todellakaan mikään pieni puhelin, kuten jutun loppuun liitetyllä videollakin käy ilmi. Siinä mobiilipiireissä hyvin tunnettu Brandon Miniman käy läpi HD7:n ominaisuuksia ja rakennetta sekä vertaa uutukaista HD2:een. Uutuusmalli on hieman edeltäjäänsä kookkaampi, vaikka näytön koko ja ominaisuudet yleisesti ovat pysyneet varsin samoina.

Huomiota herättävän kosketusnäytön lisäksi HD7:stä löytyy yhden gigahertsin suoritin, HSPA, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n, GPS, viiden megapikselin kamera, LED-kaksoissalama, 720p-videokuvaus, Dolby Mobile -tuki, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa.

3 kommenttia

  1. pinch to zoom näyttää todella hyvältä, erotuksena N8:n hieman tahmaavaan vastaavaan

  2. Ehkä Nokiankin kannattaisi tehdä Windows 7 versio USA:n markkinoille. Se tosin pitäisi olla jo valmis.

  3. Lupaavalta näyttää. Toivottavasti alusta pärjää kovassa kilpailussa.

Kommentointi on suljettu!