Samsungin uudet bada-puhelimet rantautumassa Suomeen: Wave II, Wave 723 ja Wave 575

Kuvassa Samsung Wave 575.

Elektroniikkajätti Samsung valmistautuu tuomaan Suomen markkinoille kolme uutta bada-puhelinta, jotka ovat Wave II, Wave 723 ja Wave 575. Ne täydentävät yhtiön bada-mallistoa, jonka ensimmäinen jäsen Wave saapui myyntiin touko-kesäkuussa.

Uutuuksista Wave II ja Wave 723 ovat lukijoillemme jo entuudestaan tuttuja. Nimensä mukaisesti Wave II on ensimmäisen bada-puhelimen seuraaja ja pohjautuu uuteen bada 1.2 -alustaversioon. Samsung Wave 723 on keskihintainen kosketusnäyttöpuhelin, jonka ominaisuuksia ovat muun muassa bada 1.1, 3,2 tuuman näyttö, 455 megahertsin suoritin ja viiden megapikselin kamera.

Kolmikosta Wave 575 sijoittuu hinnaltaan alimpaan hintapäähän. Se tarjoaa niin ikään 3,2 tuuman kosketusnäytön, jonka lisäksi sen ominaisuuksia ovat bada 1.1, HSDPA, Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n, FM-radio, muistikorttipaikka ja kolmen megapikselin kamera. Puhelin saapuu Suomeen marraskuussa noin 270 euron hintaan.

Samsung Wave II rantautuu Suomeen marraskuussa ja maksaa noin 515 euroa. Wave 723 nähdään kaupoissa jo lokakuussa 330 euron suositushinnalla.

3 kommenttia

 1. Aika hirveitä hintoja mielestäni, jos eivät ole reilusti yläkanttiin suositushinnoiteltuja, kuten esim. Nokialla oli ainakin muinoin tapana. Wave II yli 500€ ja häviää tuon hintaluokan kilpailijoille reippaasti. N8 kyykyttää kameralla (ja ohjelmatarjonnalla), Desire ja iPhone ohjelmatarjonnalla, 3GS hinnallakin (Badalle tarjolla ”jo 1200 sovellusta.”(tietokone.fi)). Enkä usko, että badan käyttökokemuskaan on mitenkään ylivertainen. Tuntuu kummalliselta nyhtää wannabe-älypuhelimesta noin kovaa hintaa.

 2. Oi Nokia poika, ei katsos Saab:n pärjännyt tällä made in in Finland utopialla, kuluttaja kato katsoo sellaisen himmelin mikä tuntuu hyvältä, ja sorry vaan Nokia ”poju” ootte isienne ja osakkeiden sitomina tässä hypetyksessä:). Suomalainen suosii aina halvinta ja piste. Ja jos on kysymyksessä naapurin työpaikka, vielä vähemmän suosii. Näin on ollut ja on ja on tuleva. Mieluummin kiinalaista kuin naapurille työtä.

 3. #
  Aika hirveitä hintoja mielestäni (500 e) luurista, jos ja kun ovat reilusti yläkanttiin suositushinnoiteltuja, kuten esim. Nokialla on tapanaan, kun tuovat uuden käyttiksen markkinoille – ne prototkin kun tulee rahastaa.
  #

  No olisi aika jo suomalaistenkin ryhdistäytyä kuten aikoinaankin oli, kun perus Mossea ja Fiatia suomalaisille myytiin. Ei kukaan enää kokkomobiileja ostanut, vaikka niitä halvalla yhä valmistettiin.

  Eli Nokiaa suomalaisille luurikuluttajille ennen ainoastaan tarjottiin, mutta näyttäisikin nyt siltä, että muitakin luuribrändeja tarjoillaan – meille.

  Itse olen ollut vakkaasti jo liki kymmenen vuotta sitä mieltä, että Nokian tulisi pitäytyä hardissuunnittelijana ja luurien kasaajana – kuten ovatkin profiloituneet.

  Softahommat voidaankin jättää sellaisten tahoille, esim. Microsoftille, jolla on osaamista tuottaa softaa ihan minne aluille tahansa.

  Minun arvaus ja kokemusperäinen tulkinta tulevista Nokian luurien käyttiksistä on se, että MS rantautuu Nokian luureihin – haluttiin sitä sitten tai ei.

Kommentointi on suljettu!