Videolla mielenkiintoinen Dell Venue Pro

Amerikkalainen Dell lähti Windows Phone 7 -markkinoille esittelemällä varsin mielenkiintoisen kännykän, joka kantaa nimeä Venue Pro. Se on 4,1 tuuman kosketusnäytöllä ja pystytasosta esiin liukuvalla näppäimistöllä varustettu puhelin, joka nähdään Euroopan ja Yhdysvaltojen markkinoilla.

HTC HD7:n tavoin kyseessä on kohtalaisen iso puhelin, joka ei varmastikaan miellytä kaikkia käyttäjiä. Niinpä jutun loppuu liitetty video antaa hyvän käsityksen laitteen koosta ja siitä miten puhelin istuu käteen.

Dell Venue Pron näyttö luottaa AMOLED-tekniikkaan ja on suojattu Gorilla Glass -lasilla. Sen keskeisimpiä ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin suoritin, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, viiden megapikselin kamera, LED-salama ja 720p-tason videokuvaus.