Suosittu Angry Birds viihdyttää nyt myös Symbian^3:lla

Pelitalo Rovion Angry Birds -peli on tänään rantautunut Symbian^3-puhelimille. Suosikkipelistä pääsevät jatkossa nauttimaan esimerkiksi Nokia N8 -puhelimen omistajat, joka oli suomalaisvalmistajan ensimmäinen kauppoihin saapunut Symbian^3-laite. Loppuvuoden aikana kauppojen hyllyille tipahtavat myös E7, C7 ja C6-01.

Angry Birdsin S^3-versio tarjoaa pelattavaa 105 kentän verran. Rovio lupaa tulevaisuudessa lisää pelattavaa ilmaisten kenttäpakettien ja muiden päivityksien muodossa. Luvassa onkin viihdettä tuntikausiksi, kehuu kehittäjä.

Rovion kehittämä Angry Birds koukuttaa käyttäjiä yksinkertaisella pelimekaniikallaan ja värikkäällä pelimaailmallaan. Pelaajan tehtävänä on tuhota suojissa lymyilevät vihreä siat. Tehtävästä suoriudutaan ampumalla niitä kohti eri ominaisuuksin varustettuja lintuja.

Symbian^3-versio Angry Birdsistä maksaa kolme euroa. Saatavilla on myös ilmainen lite-versio.

2 kommenttia

  1. Aikoinaan PC:ssä n. 1980-luvun loppupuolella viihdytti Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards. Ja hauskaa oli kun tuota ”peliä” pelasi. Soisi luureihinkin tulevan Larryn tapaista huumoria eikä otsa rypyssä esiintyviä pelihahmoja ruudullaan. Kun kerran Pamelakin on Nokian luureja mainostanut.

  2. Eihän enään pitäisi mainita Symbian^3:sta?
    Vastahan uutisoitiin, että Nokia lopettaa eri versiot ja alkaa tukemaan jatkuvaa päivitystä Symbianille…

    Terveisin,
    Robert7

Kommentointi on suljettu!