Windows Phone 7 -puhelimet Suomeen viikolla 44

Ensimmäiset Windows Phone 7 -puhelimet nähdään näillä näkymin Pohjolan markkinoilla viikolla 44, kertoi MobiiliBlogille Suomen Microsoftilla työskentelevä Vesa-Matti Paananen. Windows Phone 7 teki debyyttinsä hiljattain Uudessa-Seelannissa, jonka lisäksi laitteita myydään jo myös muun muassa Isossa-Britanniassa.

Microsoftin uutuusalusta on yleisesti saanut varsin positiivisen vastaanoton markkinoilla. Erityistä kiitosta on saanut Windows Phone 7:n käyttöliittymä, jonka kehutaan tuovan mobiilimarkkinoille ensimmäistä kertaa jotain uutta sitten alkuperäisen iPhonen. Toki myös moitittavaa löytyy, kuten rajoitettu moniajo ja kopio-liitä-toimintojen puuttuminen.

Näillä näkymin Windows Phone 7:n tarina Suomessa lähtee käyntiin HTC 7 Trophy– ja LG Optimus 7 -puhelimien voimalla, kommentoi Paananen. Laitteiden ominaisuudet ovat melkoisen yhteneväiset, sillä molemmista löytyy 3,8 tuuman WVGA-näyttö, Bluetooth 2.1, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, GPS, yhden gigahertsin suoritin, viiden megapikselin kamera ja LED-salama.

6 kommenttia

 1. NNNICE.

  Enpä malta odottaa. Nyt se neloskvarttaalin tarjontamylly käyntiin. Saas nähä miten ne veronpalautukset tuleekaan käytettyä :] Mielestäni ainakin tämä videolla esiintynyt HTC voisi olla todella mukava laite.

  Tosin kukapa voisi vastustaa slogania ”Become an Instant Expert”. Ei tsiisus 😀

 2. Kerroppas Vesku, että mikä tämä ”no custom ringtones” juttu nyt oikein. Vaikea kuvitella, että nykyään tulisi yhtäkään käyttistä mihin ei voi laittaa omaa soittaria. Vai onko kyse vaan siitä, että se tehdään eri tavalla kuten iPhonessa?

  Yritin tutkia tätä netistä ja löysin htc surround arvostelun missä sanottiin, että luurilla zunessa voi tehdä soittarin kuuntelemastaan biisistä painamalla soittoääni nappulaa. Pitääkö tämä paikkansa?

  ”Want to make the current song a ringtone? Tap the ringtone button, and it happens automatically”

 3. Engadget on muuten arvostellut nämä kaikki WP7 luurit, parhaan arvosanan 8/10 sai omnia 7

  1. Engadgetin arvosteluille antaisin painoarvon 0/10

 4. Onko näissä jo valmiiksi suomenkielinen näppäimistö, vai pitääkö kikkailla skandien kanssa? Entä sanakirja/korjaava tekstinsyöttö?

Kommentointi on suljettu!