MobiiliBlogin videolla: katsaus Nokia C7:n rakenteeseen

Allekirjoittanut pääsi tänään ensimmäistä kertaa kokeilemaan Symbian^3-alustaa. Hyppysiin ei kuitenkaan päätynyt N8, vaan hieman edullisemman hintaluokan C7, jonka rakenteeseen MobiiliBlogi tekee nyt pikaisen videokatsauksen.

Nokia C7 on sulavasti muotoiltu kosketusnäyttöluuri, joka tarjoaa hieman N8:aa huokeamman vaihtoehdon lähestyä Symbianin tuoreinta kehitysversiota. Kyseessä ei missään tapauksessa ole mikään halpamalli, sillä esimerkiksi näyttö on samaa kokoa ja suoritin hyrrää N8:n tavoin 680 megahertsin kellotaajuudella. Kamera lienee se merkittävin syy, miksi N8 kannattaa valita C7:n sijasta.

Suomalaisvalmistajan uutukainen on rakenteeltaan mukavan jämäkkä ja se istuu pyöreän olemuksensa ansiosta käteen hyvin. 130 grammaa painava C7 on kädessä huomattavasti esimerkiksi muovista Galaxy S:ää laadukkaamman tuntuinen, vaikka Samsungin huippumalli maksaa reilusti yli 100 euroa enemmän. Kooltaan C7:n on 117,3 x 56,8 x 10,5 millimetriä.

5 kommenttia

  1. C7 miellyttää muotoilultaan minua enemmän kuin N8. Jämäkän näköinen vempain. Vähän samaa muotokieltä HTC:n uudempien mallien kanssa.

  2. Ihan jees.Vähän liian basic look minun makuuni

  3. Näyttää kyllä Samsungin luurilta täysin. Mukavan tuntunen kädessä ja omaa pari etua versus N8, kuten irrotettava akku ja fyysiset soittonapit (+pakkasella).

    Muuten kyllä ”Androidbloginkin” olisin odottanut ottavan lippulaivan katsaukseen…

Kommentointi on suljettu!