Video: kymmenen minuuttia webOS 2.0:aa

Alkujaan Palmin kehittämä ja nykyiseltään HP:n omistukseen kuuluva webOS-mobiilialusta sai hiljattain ensimmäisen merkittävän päivityksensä. Alustan uutuusversio tunnetaan loogisesti nimellä webOS 2.0 ja se tarjoaa merkittäviä uudistuksia, vaikka jatkaakin ulkoiselta olemukseltaan ensimmäisen julkaisun linjoilla.

Mobiilialustojen ominaisuuksia on yleensä erittäin hankala selittää, joten Precentralin verkkoon lataama video toimii loistavana esittelynä alustan uudistuksista. Kymmenen minuutin pätkä kattaa hyvin webOS 2.0:n keskeisimmät parannukset ja antaa hieman käsitystä järjestelmän sulavuudesta uudella Pre 2 -puhelimella.

Videolla tarkastellaan muun muassa moniajon hallintaa helpottavia pinoja, uudistunutta hakutoimintoa sekä päävalikkoa, joka mahdollistaa nyt sovelluksien lajittelun aiempaa monipuolisemmin. Loppupuolella käsitellään Flash 10.1:n testiversion toimivuutta selaimessa. Tarjolla on paljon mielenkiintoista katseltavaa, joten pidemmittä puheitta itse videoon.