Route 66 tarjoaa elinikäisen navigoinnin Samsung Wave -sarjan puhelimiin 30 eurolla

Ohjelmistoyhtiö Route 66 tarjoaa Samsung Wave -malliston omistajille mahdollisuuden laajentaa puhelinten mukana toimitettavan navigointisovelluksen 30 päivän kokeilulisenssin elinikäiseksi. Tarjous koskee Wave-, Wave II-, Wave 723– ja Wave 575 -malleja, joiden Samsung LBS -navigointisovellus on rakennettu läheisessä yhteistyössä Route 66:n kanssa.

Tarjousta hyödyntämällä käyttäjät saavat puhelimen eliniän kattavan navigoinnin. Kaupan päälle Route 66 tarjoaa vuoden ilmaiset nopeuskamerapäivitykset. Tarjous on voimassa vuoden 2011 kesäkuun viimeiseen päivään asti.

Route 66:n ominaisuuksiin kuuluu sekä auto- että kävelynavigointi. Ääniohjaus ja näytöllä esitettävät ohjeet ovat luonnollisesti myös osa sovelluksen vakiovarustusta. Sovellus tukee lisäksi karttojen tallentamista muistikortille, jonka ansiosta datakustannukset pysyvät kurissa.

Yllä mainittujen bada-puhelinten omistajat voivat hyödyntää tarjouksen viralliselta kampanjasivulta löytyvän lomakkeen avulla. Päivitys maksaa 29,99 euroa.

Lähde: Route 66

1 kommentti

  1. Jos sisältää karttapäivitykset niin ei paha, vaikka laitteiden elinikä lienee jossain 3 vuoden tienoilla. Tosin eipä ne tiet kolmessa vuodessa niin hirveästi muutu.

    OT: Kun aikanaan haukuttiin Nokian nimeämiskäytäntöä, niin kyllä Samsung on siinäkin menossa kovaa vauhtia ohi. Esim. Wave575 ja Wave723 ovat jo aikamoisia nimihirviöitä ja sitten noita tarkempia mallinumeroitakin (GT-S5750 yms.) tuolla vielä pyöritellään mukana.

Kommentointi on suljettu!