Samsung: Galaxy S noussut myyntimenestykseksi Suomessa

Korealainen Samsung kehuu menestyneensä Suomen älypuhelinmarkkinoilla alkusyksyn aikana loistavasti. Yhtiö iloitsee myyneensä elo-syyskuussa yli 12 000 Galaxy S:ää, joka tekee Android-mallista Samsungin mukaan ajanjakson myydyimmän high-end-älypuhelimen.

Samsung kertoo osuutensa Suomen älypuhelinmarkkinoista nousseen elo-syyskuussa ennätysmäisen korkeaksi. Galaxy S:ää on myyty kotimaisten operaattoreiden kautta hyvin ja esimerkiksi DNA:n listoilla huippumalli nousi myydyimmäksi high-end-älypuhelimeksi elo-syyskuussa. Puhelinta on myyty hyvin myös Soneran ja Elisan kautta, joista jälkimmäinen ilmoitti Galaxy S:n vallanneen toiseksi myydyimmän puhelimen tittelin syyskuussa.

Samsung Galaxy S on todellinen menestys. Myyntiluvut ylittivät odotuksemme, ja jonkin aikaa Galaxy S oli Suomessa loppuunmyyty. Varastoja on sittemmin täydennetty ja Galaxy S on palannut kauppojen hyllyille. Maailmanlaajuisesti Samsung Electronics myi neljän kuukauden ajanjaksolla ennätykselliset 5 miljoonaa Galaxy S -älypuhelinta. Syksyn myyntiluvut ovat edelleen korkeita ja odotamme Galaxy S -puhelimen menestyksen jatkuvan hyvänä myös joulumyynnissä”, kertoi Samsungin telecom-tuotteiden Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom.

1 kommentti

  1. Hyviä luurejahan noi pukkaa (iVibrations), mutta vähän yllätti kyllä.

Kommentointi on suljettu!