Tässä on Sony Ericssonin Android-pohjainen pelipuhelin

Vuosia kestäneet huhut Sony Ericssonin PlayStation-pelipuhelimesta ovat vihdoin realisoitumassa. Elokuussa verkon valtasi huhu, jonka mukaan Sony Ericsson olisi kehittämässä pelipuhelinta Android-mobiilialustaan pohjaten. Nyt levinneet livekuvat tukevat huhuja ja valavat uskoa Sony Ericssonin paremman tulevaisuuden puolesta matkapuhelinmarkkinoilla.

Tietojen mukaan Sony Ericssonin uutuus nähdään markkinoilla lähitulevaisuudessa. Puhelin pyörittää todennäköisesti Android 3.0 -versiota ja sisältää erityisen Sony Marketplace -kaupan, josta käyttäjät voivat ostaa erityisesti laitteelle suunnattuja pelejä.

Pelipuhelimen sisällä odotetaan hyrräävän yhden gigahertsin Qualcomm MSM8655 -suorittimen, jota tukevat 512 MB:tä RAM- ja yksi gigatavu ROM-muistia. Kosketusnäyttö on todennäköisesti 3,7 ja 4,1 tuuman väliltä.

Sony Ericssonin PlayStation-puhelin suuntaa kauppoihin todennäköisesti vuoden 2011 alkupuoliskolla.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

    1. Harvoinhan valmistajat näitä vuotoja myöntävät. Mielenkiintoista nähdä, onko puhelin aito.

      1. Sais olla aito. Niin hyvältä näyttää 😛

  1. No viimeistään aktiivisen pelaajan käsissä peli-buttonit hajoavat n. puolen vuoden käytön jälkeen. Näin arvaan minä kun joskus muinoin noita buttoneita olen kaavaillut luuriin kuin luuriin.

Kommentointi on suljettu!