TomTom ja HTC yhteistyöhön navigoinnin saralla

Navigointiratkaisujen kehittäjä TomTom ja älypuhelinvalmistaja HTC ilmoittavat yhdistäneensä voimansa parempien navigointiominaisuuksien tarjoamiseksi taiwanilaisvalmistajan asiakkaille. TomTom tuo osaamisensa osaksi HTC Location -sovellusta, joka toimitetaan aluksi Desire HD– ja Desire Z -puhelinten mukana Euroopan ja Aasian markkinoilla.

Yhteistyö TomTomin kanssa alleviivaa HTC:n omistautumista tarjota käyttäjille innovatiivinen navigointikokemus, joka on luonteva ja luo uniikkeja parannuksia päivittäisiin navigointitarpeisiin”, kommentoidaan taiwanilaisvalmistajalta.

Yhteistyön myötä HTC Locations sisältää TomTomin karttateknologian. Sovelluksessa kartat ovat esiladattuina, joten niihin päästään käsiksi ilman odottelua. TomTom kehuu työskennelleensä läheisesti HTC:n kanssa optimoidakseen teknologiansa osaksi HTC Locations -sovellusta.

Kartta- ja paikannuspalvelut ovat käyttäjien saatavilla ilmaiseksi. Ääniohjaavan navigoinnin voi aktivoida käyttöön suoraan sovelluksesta, mutta sen tarkkaa hintaa ei vielä paljastettu.

Lähde: Engadget