Valkoinen iPhone 4 viivästyy jälleen: myyntiin ensi vuoden alussa

Applen ongelmat valkoisen iPhone 4 -puhelimen kanssa jatkuvat. Alun perin sen piti tulla saataville kesällä, mutta pian Apple ilmoitti aloittavansa valkoisen mallin toimitukset myöhemmin vuoden 2010 aikana. Nyt kuitenkin näyttää, että aikataulua joudutaan jälleen kerran siirtämään eteenpäin.

Tunnettu verkkojulkaisu Reuters kertoo Applen lykänneen valkoisen iPhone 4:n ensi vuoden puolelle. Tuoreimpien arvioiden mukaan laite nähdään kaupoissa vuoden 2011 alkupuolella, mutta sen tarkempaa ajankohtaa yhtiöstä ei ole suostuttu antamaan. Villeimmät huhut jopa väittävät, että valkoista variaatiota iPhone 4:stä ei koskaan tulla näkemään markkinoilla.

Apple on toistuvasti selitellyt lykkäystä odotettua hankalammalla valmistusprosessilla. Yhtiö ei ole kuitenkaan tarkasti määritellyt, mikä valkoisen iPhone 4:n valmistuksessa tuottaa ongelmia.

Lähteet: Reuters & UnwiredView

7 kommenttia

 1. Apple on nyt poistanut kaikki viitteet valkoiseen iphone4:n Applen nettistoren tilaussivuilta, eli valkoista iphone4:sta ei varmastikkaan tulla näkemään, ehkä sitten iphone5:n kanssa…

  Ongelmanahan tuossa ei ilmeisesti enää olekkaan tuo värjäys vaan se, että tuon valkoisen valon läpi vuotaa valoa joka sitten tuhoaa laitteella otetut kuvat näin esimerkkinä.

  1. Anteeksi valkoisen valon läpi vuotava valo?

   Taisi tulla joku sanakömmähdys, selittäisitkö uudelleen? 😀

   1. Hän varmaankin tarkoitti, että valkoisen lasin läpi vuotaa valoa. Kuulostaa ihan järkeenkäyvältä. Ja hyvä, että ongelma selvisi ennen markkinoille tuloa!

 2. Jaahas mikä voi olla niin vaikeaa tehtaalla käyttää valkoisia muovikuoria mustien sijaan? Ehkä ne ei vaan saanukkaan tilattua niitä kiinasta tai missä ne nyt tehdäänkään.

  1. IPhone 4:n kuoret ovat kylläkin LASIA ja alumiinia.

 3. Mutta eiköhän tuo valkoinen tuolla lasin alla ole ihan muovia 🙂
  Pakko kyllä sanoa että on helvetin ruma tuo valkoinen ipuhelin etupuolelta.

 4. Heh. 😀 Eihän ne kuvat nyt mihinkään hiton fyysiselle filmirullalle mene, niin miten se valo mitään kuvia tuhoaisi??

Kommentointi on suljettu!