Nokia toi Internet Radio -sovelluksen tuoreille Series 40 -puhelimille

Symbian-älypuhelimilta tuttu Internet Radio -sovellus on nyt saatavilla myös Series 40 -alustalle. Nokia on tuonut radiosovelluksestaan käyttäjien ladattavaksi beta-version, joka toimii ikävä kyllä ainoastaan uusilla Nokia X2– ja Nokia X3-malleilla sekä niiden eri variaatioilla (-00, -01 ja -02). Yhtiö lupailee laajentavansa laitetukea myöhemmin.

Älypuhelinversion tavoin ohjelma tarjoaa pääsyn tuhansiin radiokanaviin ympäri maailmaa. Kanavia päästään selailemaan lajityypin, kielen ja alueen mukaan. Mukana on luonnollisesti myös haku- ja suosikkitoiminnot.

Series 40:n Internet Radio tukee tausta-ajoa, joten musiikin kuuntelun ohella voi huoletta esimerkiksi tarkastaa saapuneet viestit. Sovellus integroituu osaksi Nokian Ovi Music -palvelua. Käyttäjä voi näin ollen kätevän linkin kautta siirtyä ostamaan kappaleita, jotka kuuluvat radiosta.

Sovellus on ladattavissa Beta Labsistä.