QWERTY:llä varustettu S40-pohjainen Nokia X2-01 vuoti verkkoon

Vaikuttaa siltä, että kotimainen matkapuhelinvalmistaja Nokia valmistautuu esittelemään markkinoille järjestyksessään toisen QWERTY-näppäimistöllä varustetun Series 40 -puhelimen. Ensimmäinen julkistettiin huhtikuussa ja se kantaa mallimerkintää Nokia C3.

Verkkoon vuotanut Nokia X2-01 pyrkii mitä todennäköisimmin tarjoamaan vielä C3-malliakin edullisemman vaihtoehdon hankkia itselleen QWERTY-puhelin. Kännykän ominaisuuksia ovat QVGA-näyttö, GSM-yhteydet, EDGE, Bluetooth, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka ja kahden megapikselin kamera. Nokia C3:een nähden käyttäjä joutuu luopumaan WiFi:stä ja kolmen megapikselin kamerasta.

Uutukaisen kohteena tulevat olemaan erityisesti kehittyvät markkinat. Puhelimen julkaisuajankohdasta ei ole tässä vaiheessa arvioita.

Nokia C3:n hinta Suomessa pyörii edullisimmillaan hieman vajaassa 140 eurossa.

Lähde: UnwiredView

2 kommenttia

  1. Mikähän mahtaa olla ”high-end” qwerty-luurien käyttis tulevaisuudessa? Taipuuko Symbian^3 ja seuraajat kivutta pienellä perinteiselle näytölle vai täytyykö käyttää jotain muuta (kuten S40:tä)? Ainakaan ei vastaan ole tullut esim. Androidia pyörittävää ko. tyypin laitetta.

Kommentointi on suljettu!