Videolla: kattava katsaus Samsung Galaxy Tabin ohjelmistoon

Korealainen Samsung toi hiljattain Suomessakin myyntiin syyskuun alussa esitellyn Galaxy Tabin. Kyseessä on valmistajan ensimmäinen Android-pohjainen tabletti, jonka hinta Pohjolan markkinoilla liikkuu Hintaseuranta.fi-sivuston vertailun mukaan edullisimmillaan hieman vajaassa 800 eurossa.

Teknologiasivusto Pocketnow.com on tehnyt kattavan videokatsauksen Samsung Galaxy Tabin ohjelmistoon, jonka ominaisuudet ja sulavuus kiinnostavat varmastikin useita. Pohjalla pyörivää Android 2.2 -järjestelmää on muokattu valmistajan toimesta eri osa-alueilta, jotta alusta toimisi paremmin tabletissa. Videolla vilahtavat muun muassa kalenteri, muistio, verkkoselain, Music Hub ja puhelintoiminto.

Samsung Galaxy Tabin merkittävimpiä ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin Cortex A8 -suoritin, HSDPA, Bluetooth 3.0, kolmen megapikselin kamera, kuvausvalo, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja seitsemän tuuman kosketusnäyttö, joka yltää tarkkuudeltaan 1024 x 600 pikseliin.