ViewSonicin uusi tablet taiteilee Windowsin ja Androidin välillä: ViewPad 10

Elektroniikkavalmistaja ViewSonic on esitellyt markkinoille mielenkiintoisen tablet-tietokoneen, joka yhdistää samaan laitteeseen Microsoftin Windows 7:n ja Googlen Android 1.6:n. Uutuus nähdään markkinoilla vuoden 2011 ensimmäisellä neljänneksellä ja sen arvioitu myyntihinta on 629 dollaria.

Uutukainen täydentää valmistajan tablet-mallistoa, sillä loppukesästä ViewSonic esitteli ViewPad 7:n, joka pyörittää Android 2.2 -alustaa. Sen ominaisuuksiin kuuluvat 3G-yhteydet, WiFi, kolmen megapikselin kamera ja seitsemän tuuman LED-näyttö.

ViewSonic ViewPad 10 on enemmän toimistokäyttöön suunnattu tabletti, sillä sen varustukseen eivät lukeudu 3G-yhteydet. Verkkoon laitteella pääsee WiFi-yhteydellä. Sen muita ominaisuuksia ovat 1,66 gigahertsin Intel Atom -prosessori, yksi gigatavu RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa SSD-levyllä, microSD-muistikorttipaikka, mikrofoni ja 1,3 megapikselin web-kamera. Kosketusnäyttö yltää 1024 x 600 pikselin tarkkuuteen ja on kooltaan 10,1 tuumaa.

Lähde: BGR

2 kommenttia

  1. Tämä on sellainen kaksoiskäynnistyslaite.

    Toivoisin sellaista tablettia, jossa on Meego käyttiksenä, mutta sillä pystyisi ajamaan Windows-ohjelmia ilman uudelleen käynnistystä. Siis jonkinlainen Windows-ikkuna Meegon sisällä.

    Androidit voi unohtaa.

  2. Kunpa valmistajat vain reilusti luopuisivat windowsin käytöstä tablet laitteissa.

Kommentointi on suljettu!