Creativelta 7 ja 10 tuuman Android-tabletit

Singaporelainen elektroniikkavalmistaja Creative loikkaa tablet-markkinoille. Yhtiö esitteli hiljattain maailmalle kaksi Android 2.1 -käyttöjärjestelmään pohjautuvaa tablettia, jotka pyritään saamaan ensimmäisille markkinoille vielä ennen vuoden loppua.

Creativen uusi tabletti kantaa nimeä ZiiO ja tulee saataville sekä seitsemän että kymmenen tuuman näytöllä varustettuna. Pienemmässä mallissa näytön tarkkuus on 480 x 800 pikseliä, kun kymmenen tuuman ZiiO kykenee erottelemaan 1024 x 600 kuvapistettä. Lisäksi laitteet saapuvat kauppoihin eri väreissä: pienempi valkoisena ja suurempi mustana.

Valmistajan ZiiO-tablettien markkinakohteena ovat eritoten viihteen suurkuluttajat. Yhtiö kehuskelee malliensa tarjoavan Android-tablettien parhaimman langattoman äänenlaadun, jonka pohjana on Creativen pitkä historia audio-ominaisuuksien suunnittelussa. Musiikin lisäksi ZiiO on mainio kaveri elokuvien katseluun, pelailuun ja Internetin selaamiseen.

Creativen kosketusnäyttölaitteista ei löydy puhelinverkkoyhteyksiä. Ominaisuuksiin kuuluvat joka tapauksessa WiFi b/g, Bluetooth 2.1, kaiutin, mikrofoni, etupuolen kamera, kiihtyvyysanturi, microSD-muistikorttipaikka ja 8 tai 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Musiikin toistoa akku jaksaa 25 tuntia ja videoiden pyörittämistä viitisen tuntia.

Creative ZiiO:n hinta pyörii mallista riippuen 249,99 ja 319,99 euron välillä.

Lähde: Creative

2 kommenttia

  1. Nyt alkaa hinta olla sillä tasolla, että massamarkkinoille on asiaa. Vieläkän ei tosin itselleni ole selkeää minkä tarpeen tällainen ”jätti-pocket-pc” täyttää, mutta iPadin myyntiluvuista päätellen jollekin muulle on.

    1. Hinta on sen verran lähellä Archos:n vastaavia, ettei ole minun mielestäni MITÄÄN järkeä noita edes harkita. Nykypäivä tuo näyttö on lähinnä vitsi.

      Miksei tuossa muuten mainita lainkaan, että ko. ”kosketus” näyttö, on itseasiassa resistiivinen, EI kapasitiivinen. Eli stylus-näyttö, turha uneksia hipaisuista, kuten esmes suurin osa puhelimista ja Archos:n tabletit sekä Galaxy Tab, etc…

Kommentointi on suljettu!