Kopio ja liitä Windows Phone 7:ään vuoden 2011 alussa

HTC 7 Mozart ja HTC 7 Trophy

Microsoft tulee lisäämään kopio-liitä-ominaisuuden Windows Phone 7:ään seuraavien viikkojen aikana, kertoo Arpan Shah yhtiön virallisessa blogissa. Tässä suhteessa ohjelmistojätti ottaa käyttäjien palautteen esimerkiksi Applea vakavammin, sillä iOS-mobiilialusta sai kopio-liitä-toiminnallisuuden vasta kaksi vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen.

Arpan Shah kertoo kriitikoiden kiinnittäneen erityisesti huomiota Windows Phone 7:n suppeaan sovellusvalikoimaan ja kopio-liitä-ominaisuuden puuttumiseen. Shah myöntää molempien olevan totta, mutta ilmoittaa samalla, että tekstin kopioiminen ja liittäminen tuodaan alustaan seuraavien viikkojen aikana. Käytännössä päivityksen voi odottaa saapuvan ladattavaksi alkuvuonna 2011.

Ensimmäiset Windows Phone 7 -puhelimet saapuvat näillä hetkillä myös suomalaisten saataville. Suomen markkinoilla nähdään aluksi ainakin HTC 7 Trophy, HTC 7 Mozart ja LG Optimus 7.

1 kommentti

  1. Mikäs nyt on, ku ei tuu sitä kuoroa huutamaan, että ”Mitä helvvattia! Ei kopipastea!? Iha pska!” …Ai joo.. kun se ei olekaan nyt Applen ratkaisu. Naurettavimmaksi asian tekee se, että Apple jätti copy-pasten kolme vuotta sitten tuomatta.. Microsoft tekee sen vielä vuonna 2010.

Kommentointi on suljettu!