Samsung lupailee seuraavien merkittävien Android-versioiden saapuvan Galaxy Tabiin

Samsung Galaxy Tabissa pyörivää Android 2.2 -käyttöjärjestelmää ei ole optimoitu tablet-käyttöön, joten laitteiden omistajat ja sen ostoa harkitsevat toivovat varmastikin korealaisvalmistajalta laajaa tukea seuraaville alustaversioille. Sitä on myös luvassa, jos on uskominen Samsung Hub -sivuston saamiin tietoihin.

Korealaisvalmistajan kerrotaan vahvistaneen Intiassa järjestetyssä tapahtumassa, että Galaxy Tab tulee saamaan sisuksiinsa Androidin kaksi seuraavaa merkittävää julkaisua. Luvassa olisi siis ensin päivittyminen Gingerbreadiin ja hamassa tulevaisuudessa Honeycomb-versioon. Jos tiedot osoittautuvat oikeiksi, on Galaxy Tabille luvassa pitkä elinkaari markkinoilla.

Samsung esitteli Android-tablettinsa syyskuussa ja kappoihin se löysi tiensä lokakuun lopussa. Galaxy Tabin keskeisimpiä ominaisuuksia ovat seitsemän tuuman kosketusnäyttö (1024 x 600 pikseliä), puhelinverkkoyhteydet, yhden gigahertsin suoritin ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Ikävä kyllä:
    SamsungHub:
    UPDATE: Samsung India just contacted us stating that they cannot assure about the future upgrades but will be working hard to keep the Galaxy Tab updated.

    Toivotaan silti parasta! Onhan tuo Tab noinkin hyvä, mutta toivon ”melko” kovaa, että päivittävät sen Honeycombiin asti sitten 🙂

Kommentointi on suljettu!