Nokia E7:n toimitukset käyntiin 10. joulukuuta

Päivitys: Nokian mukaan Twitter-viestillä tarkoitettiin kuluvan vuoden joulukuuta, ei joulukuun 10. päivää. On siis epävarmaa, ehtiikö puhelin jouluksi käyttäjien hyppysiin.

Bisneskäyttäjille suunnattu Nokia E7 on tarkoitus saada toimitukseen 10. joulukuuta alkaen, kertoo valmistaja virallisessa Twitter-profiilissaan. Yhtiö kuitenkin muistuttaa, että saatavuus tulee vaihtelemaan hieman alueittain, mutta ensimmäisillä markkinoilla uutuus näyttäisi ehtivän pukinkonttiin.

Nokia E7 on suomalaisvalmistajan neljäs Symbian^3-puhelin. Ensin markkinoille rynnisti 12 megapikselin kameralla varustettu N8, jota seurasivat pian perässä C7 ja C6-01. E7 eroaa joukosta edukseen fyysisellä QWERTY-näppäimistöllään ja suurella neljän tuuman kosketusnäytöllään.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat HSDPA, HSUPA, A-GPS, WiFi b/g/, Bluetooth 3.0, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, FM-radio, kahdeksan megapikselin kamera, 720p-videotallennus, LED-kaksoissalama, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja tuki USB On-the-Go -tekniikalle.

Nokia E7:n veroton myyntihinta on 495 euroa.

Lähde: The Nokia Blog

5 kommenttia

 1. Mielestäni se korjattiin, että päivä ei ole tarkkaan päätetty, mutta se tulee myynttiin joulukuussa.

  Suora lainaus:

  Nokia
  Whoops. The E7 is on track to ship in ‘December 2010’ (the month) – not ‘Dec 10’ (the day) as said in our Tweet-up yesterday. Our bad.

 2. Voi harmi että Nokia on seurannut tätä ihme trendiä jossa mainoksissa pauhaa lapsenomainen vauvahelistinmusiikki. C’mon, missä asenne. Tämäkin on bisneslaite eikä mikään hassunkiva pikku söpöliini.

  Tällaisia lisää:

 3. N9 tulee 2011 sitä odotellaan kunn se 50% tekohhaakpi siin 512 mb ram ja 1 ghz intel prossu! kun taas E7 vaain 256 ja 680 hz prossu ARM 11 . joten N9 parempi

 4. Kävin tänään kysymässä Nokia Storesta, Aleksanterinkadun myymälästä Nokia E7 puhelinta… Vastaus: Myyntiin viikolla 52, ja hinta 659e.

 5. Millonhan mahtaa tarkalleen N9 tulla? Todennäkösesti loppuvuodesta, pikemminkin ehkä 2012 Nokian toimitukset tuntien. Entä onkohan E7:ssa yhtä kömpelö kosketusnäyttö kuin N8:ssa? -tarkoitan tuota hipaisun viivettä ettei se elä yhtä sujuvasti kuin esim. iPhonessa tai Samsung Galaxyssä.

Kommentointi on suljettu!