Samsungilta kahden näytön Android-puhelin Amerikkaan: Continuum

Matkapuhelinvalmistaja Samsung ja teleoperaattori Verizon tuovat Amerikan markkinoille uuden Android-puhelimen, joka kuuluu korealaisvalmistajan Galaxy S -mallistoon, vaikka kantaakin mallinimeä Continuum. Laitetta ei luultavasti nähdä sellaisenaan Euroopassa, mutta uutiskynnyksen se ylittää Suomenkin päässä mielenkiintoisella kahden näytön rakenteellaan.

Puhelimen päänäyttönä toimii 3,4 tuuman Super AMOLED -näyttö, jota täydentää sen alapuolelle sijoitettu 1,8 tuuman Super AMOLED -ruutu. Pikkunäyttö esittää käyttäjän valitsemia tietoja kuten uutisia ja sosiaalisten palveluiden päivityksiä. Sen kautta voidaan lisäksi hallita esimerkiksi musiikkisoitinta. Päänäytön erottelukyky on 800 x 480 pikseliä.

Samsung Continuum pyörittää Android 2.1 -alustaa, jonka sulavuudesta huolehtii yhden gigahertsin Hummingbird-prosessori. Sen muita ominaisuuksia ovat WiFi b/g/n, DLNA, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, LED-salama ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Lähteet: Engadget

2 kommenttia

  1. Aika outo. Itse en kyllä näe tuon mallisessa puhelimessa mitään tarvetta toiselle näytölle. Kai se periaatteessa on ihan ”hyödyllinen”, mutta jäisi kyllä ainakin omalla kohdalla kauppaan.

  2. Niin mikä estäisi tuon toteuttamisen softalla minkä tahansa puhelimen näytön alareunassa? Tai sitten vaan missasin pointin tuosta videosta. Jos olisi hyvin vähävirtainen niin voisi tietenkin olla koko ajan päällä, mutta näin ei taida asia olla.

Kommentointi on suljettu!