Kuvassa Googlen seuraava puhelin?

Päivitys: Livekuvia Nexus S -puhelimesta lisätty jutun loppuun.

Kauppaketju Best Buy:n verkkosivustolle on ilmestynyt kuva mielenkiintoisesta puhelimesta, joka nostaa jälleen pintaan huhut Nexus Onen seuraajasta. Yhtiön verkkokaupasta on myös löydetty viittauksia Nexus S -nimiseen puhelimeen, jonka Best Buy kertoo saapuvan markkinoille joulusesongin aikoihin.

Google on aikaisemmin kiistänyt suunnittelevansa markkinoille toista puhelinta. Yhtiön mukaan Nexus One onnistui sille asetetussa tehtävässään, joka oli Android-puhelinten innovaation lisääminen, niin hyvin ettei tarvetta jatkajalle ole. Nyt leviävät huhut tulevat kuitenkin sellaisista lähteistä, että Nexus Onen seuraaja näyttää erittäin todennäköiseltä.

Uutukaisen tarkemmat tiedot pysyvät edelleen pimennossa. Muutamissa lähteissä puhelimen valmistajaksi on arvuuteltu Samsungia, johon myös Nexus S -nimen voitaisiin kuvitella viittaavan.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

 1. Eiköhän tämä ole Samsungia niin hyvässä kuin pahassa: sisältö rautaa, ulkokuori täyttä muovia. Samalla vaikuttaisi ettei kamerassa ole kunnon optiikkaa ja ettei laitteessa ole kunnollisia kaiuttimia.

  Hmm enpä innostunut.

  1. Muovia… mitä ihmettä?

   Ensin Galaxy S ja nyt tämä! Toivottavasti ei oo lopullinen ulkoasu. Hintaa on kuitenkin yli 600 €, eikä varaa kunnolliisiin kuoriin.
   Samsung boikottiin!

 2. Jos kamera on bueno, niin tätä pystyn tuskin ohittamaan. Alkuperäinen Nexus one on ollut ehkä meitsin ”most wanted” laite. Just päivitysten nopeuden vuoksi suureksi osaksi.

Kommentointi on suljettu!