Testiversio Opera Mobile 10.1:stä saapui Androidille

Ohjelmistoyhtiö Opera täyttää lupauksensa tuomalla ensimmäisen julkisen testiversion Opera Mobile 10.1 -selaimesta Android-mobiilialustalle. Selain on ladattavissa ilmaiseksi Android Market -ohjelmistokaupasta.

Android-versio jatkaa hyväksi havaitulla linjalla ja tarjoaa muilta alustoilta tutut ominaisuudet ja käyttöympäristön. Mukana on selaamista nopeuttava Speed Dial -näkymä, välilehdet sekä salasanamanageri, joka säästää käyttäjän turhalta näpyttelyltä.

Opera Mobile 10.1:n ehdottomiin valtteihin lukeutuu pakkausteknologia, joka tunnetaan nimityksellä Opera Turbo. Sen ansiosta sivustojen selaaminen hitaillakin yhteyksillä on vaivatonta, sillä dataliikenteen määrä laskee parhaimmillaan 80 prosenttia. Selaimen osalta maininnan ansaitsevat myös nipistyszoomaus ja tuki paikkatiedoille.

Lähde: Opera

4 kommenttia

  1. Järkyttävän typerä ”ominaisuus”, kun painaa kirjainta, selain automaattisesti täyttää (ilmeisesti hyväksi katsomansa) osoitteen –> täysin mahdotonta kirjoittaa esim. ”mail.google.com” kun m:n jäkeen osoiterivillä lukee joku mobilestore.opera.com tai joku sinneppäin. Poistin näinollen 1min jälkeen ties vaikka kuinka hyvä olis, mutta ei anna käyttää omia osoitteita.

    Myös kommenttini tästä Marketissa poistettiin, ei lupaa kovin hyvää.

  2. Teemu ois kiva nähä miten Opera Mobile toimii N8:ssa 🙂

  3. Hyvä selain, paras mitä olen androidilla käyttänyt. Saisikohan tuon jotenkin esittäytymään pc selaimena, sillä ärsyttää kun sivustot antavat mobiiliversioita käyttöön vaikka haluan aina sen alkuperäisen version.

Kommentointi on suljettu!