Samsungin seuraavassa Android-lippulaivassa 4,5 tuuman näyttö?

Verkkosivusto Engadget on saanut käsiinsä matkapuhelinvalmistaja Samsungin sisäisiä dokumentteja, joissa esitellään vuoden 2011 alussa julkaistavaa Android-pohjaista lippulaivamallia. Engadget on vakuuttunut dokumenttien aitoudesta, mutta ei ole täysin varma esiintyykö kuvissa kuitenkaan lopullinen tuote.

Dokumentit antavat luvan odottaa erittäin kovilla ominaisuuksilla varustettua puhelinta, joka on todennäköisesti suora seuraaja Galaxy S:lle. Uutuudesta löytyy 4,3-4,5 tuuman Super AMOLED 2 -näyttö, joka yltää 800 x 480 pikselin tarkkuuteen. Sen ominaisuuksia ovat niin ikään Android Gingerbread, 14,4 Mbps HSDPA, kahdeksan megapikselin kamera, LED-salama, Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n, GPS, DNLA ja tuki 1080p-tason videokuvaukselle.

Puhelin on rakenteeltaan todella ohut, mutta siitä huolimatta mukaan on saatu 1,2 gigahertsin suoritin ja 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteen julkistus saattaisi osua helmikuussa pidettävään Mobile World Congress -tapahtumaan.

Lähde: Engadget

7 kommenttia

  1. Tämä voisi jo köyhän miehen (tai konemäärää karsastavan) käytössä ainakin osittain korvata tablet-laitteen.

  2. samppa tietää mitä kansa haluaa!

    tätä tykkiä kannattaa jopa odotella.

    t. osakkeenomistaja

  3. Alkaa ola kyllä jo liian iso toi näyttö. Ensinnäkin puhelimesta tulee hirveä halko ja toisaalta luurin käyttäminen yhdellä kädellä alkaa ola jo hankalaa kun sormet ei yltä

Kommentointi on suljettu!