Motorola laittoi puhelimeen 1,2 gigahertsin suorittimen: Droid 2 Global

Motorola tuo Amerikan markkinoille uuden version Droid 2 -puhelimestaan. Laite tunnetaan nimellä Droid 2 Global ja se tarjoaa CDMA-yhteyksien lisäksi GSM-yhteydet, joten puhelimen käyttäminen esimerkiksi Euroopassa on mahdollista. Uutuus maksaa 199,99 dollaria kahden vuoden Verizon-sopimuksen kanssa.

Uutukaisessa erityistä mielenkiintoa herättää suorituskyky. Puhelimesta löytyy nimittäin 1,2 gigahertsin prosessori, joka on vielä melkoinen harvinaisuus tämän päivän matkapuhelimissa. Droid 2:n perusversiossa hyrrää yhden gigahertsin suoritin.

Erona alkuperäiseen Droid 2:een nähden on myös harmahtavan värityksen vaihtuminen valkoiseen. Tuttuina ominaisuuksina mukana ovat 3,7 tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö ja viiden megapikselin kamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 2.2.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. herää kysymys akun kestosta miten kauan menee että täytyy aikaisintaan ladata uudestaan? Tämän tiedon voisivat kukin valmistaja kertoa maximi käyttöaikojen sijasta, ne kun harvoin jos koskaan toteutuvat.

    1. Nykyprosessorit vievät yleensä vähemmän virtaa ylipäänsä, lisäksi vähemmällä kuormalla kellotaajuus laskee automaattisesti. Esim. Omassa Desiressäni on gigahertsin Snapdragon, jossa vähäisellä käytöllä laskee kellotaajuus noin sataan megahertziin.

      Tietysti jos tekee jotain prosessori-intensiivistä, akkua kuluu. Jos haluaa päivien akun keston, ei kannata haaveillakaan älypuhelimista. Ei niissä missään akku kestä päiväkausia.

  2. Ja Gingerbread päivitys on erittäin todennäköinen. 🙂 Motorola taitaa olla yksi anteliaimmista Android-päivitysten suhteen. Ainakin high-end -puhelinten osalta.

  3. Moto saisi kasvattaa puhelintensa näyttöjen kokoa. 3,7″ koossa on junnattu liian pitkään.

Kommentointi on suljettu!