Murtazin: Galaxy S:n seuraaja teknisesti edistyksellinen

Engadgetin verkkoon vuotama dokumentti.

Tunnettu mobiilialan ekspertti Eldar Murtazin vihjailee tulevasta Samsung Galaxy 2 -puhelimesta tuoreessa Twitter-viestissään. Uutuudesta levisi vastikään kattavasti tietoa, kun verkkosivusto Engadget väitti saaneensa käsiinsä korealaisvalmistajan sisäisiä dokumentteja. Nyt myös Murtazin vahvistaa laitteen olemassaolon:

Käsittelyssä SE Anzo ja Galaxy 2 eli i9100. SE on kiva, mutta Samsung on teknisesti edistynyt. Kaksoisydin suoritin jne”, tweettasi venäläisguru 14. marraskuuta.

Murtazinin viestissä erityisen kiinnostavaa on vihjaisu kahdella ytimellä varustetusta suorittimesta. Tästä ei ollut mainintaa aikaisemmissa huhuissa, joiden mukaan suositun Galaxy S:n seuraajasta löytyy ainakin 4,3-4,5 tuuman Super AMOLED 2 -näyttö, 14,4 Mbps HSDPA, kahdeksan megapikselin kamera, LED-salama, Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n, GPS, DNLA ja tuki 1080p-tason videokuvaukselle. Käyttöjärjestelmänä toiminee Androidin Gingerbread-versio.

Uutukaisen odotetaan rantautuvan markkinoille vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Hmm luulin että tuo Anzo on jonkinlainen kehitysalusta… joka siis on todellakin 20krt mitään Sampan laitteita tehokkaampi paketti. Mutta nyt en löydä viittausta missä kerrottaisiin tästä enemmän.

    Kaikenkaikkiaan suhtautuisin kuitenkin hieman epäilevästi Murtazinin lausahduksiin, varsinkin jos niissä ylistetään Samsungia. On kumma miten siitä jaksettiin jauhaa että Murtazin oli aina Nokiaa vastaan, mutta nyt hänen Samsung myönteisyyttään ei oikeastaan kommentoida mitenkään. Jokaiselle kriittisen lukemisen kakkulat nenälle.

Kommentointi on suljettu!