LG:ltä tulossa Dual-Core Android-puhelin neljän tuuman näytöllä

Korealainen LG ei ole päässyt nauttimaan esimerkiksi Samsungin ja HTC:n tavoin Androidin kiivaasta noususta markkinoilla. Syynä tähän on heikko mallisto, jolla korealaisvalmistaja ei ole kyennyt kilpailemaan älypuhelinmarkkinoilla muiden suurten valmistajien kanssa. Ensi vuonna tilanne voi kuitenkin olla jo toinen, sillä tuoreimpien huhujen mukaan LG suunnittelee markkinoille todellista lippulaivamallia.

Huhujen mukaan LG:n tavoitteena on tuoda ensi vuoden alussa markkinoille NVIDIA:n Tegra 2 -alustaan pohjautuva Android-puhelin, jonka sisällä hyrrää kahdella ytimellä varustettu prosessori. Muita tämän koodinimellä Star tunnettavan laitteen ominaisuuksia ovat ainakin neljän tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera, täyden teräväpiirtotason videokuvaus (1080p), LED-salama ja microSD-muistikorttipaikka.

Puhelimessa pyörivän Android-alustan tarkkaa versionumeroa ei tässä vaiheessa vielä tiedetä. Tietojen mukaan LG ei ole tehnyt merkittäviä muutoksia alustaan, joka poikkeaa ratkaisuna muiden valmistajien suunnasta.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Virhe jutussa: ”kahden megapikselin kamera” -> ”kahdeksan megapikselin kamera”

  2. Eipä kyllä saa itseäni ostamaan LG:tä tämä malli. Laite sinällään vaikuttaa kyllä todella mielenkiintoiselta, mutta LG:llä on ainakin itselläni melko huono maine. Siis laadun osalta.

Kommentointi on suljettu!