Sony Ericssonilta luvassa useita Android-puhelimia alkuvuoden aikana

Sony Ericsson Xperia X10 mini

Japanilaisruotsalainen Sony Ericsson tulee esittelemään ensi vuoden alkupuolella useita uusia Android-puhelimia, kertoo venäläinen Mobile-Review. Maalis-huhtikuun aikana luvassa on ainakin neljä uutta Android-mallia, jonka lisäksi tulossa on Anzu-koodinimeä kantava huippupuhelin, jonka lopullisen mallinimen huhutaan olevan X12.

Venäläissivuston mukaan vuoden 2011 maaliskuussa nähdään Vivaz– ja Vivaz pro -mallien seuraajat, jos niitä sellaisina voidaan pitää, sillä uutuuksissa Symbian on vaihtunut Androidiin. Niiden ominaisuuksista ei tiedetä tässä vaiheessa paljoa, mutta käyttöjärjestelmänä pyörii Androidin Gingerbread-versio.

Kevään aikana odotettavissa on myös uusintapainokset X10 mini– ja X10 mini pro -puhelimista. Tiedossa on huhujen mukaan tehokkaammat suorittimet ja nykyistä suuremmat kosketusnäytöt. Yhtiön muiden uusien mallien tavoin puhelimet on varustettu Androidin Gingerbread-versiolla.

Huhujen pitäessä paikkaansa on Sony Ericssonilta luvassa vajaan puolen vuoden aikana ainakin viisi uutta Android-puhelinta. Mukaan voidaan lisätä myös kuudes malli, sillä kovasti huhuttua PlayStation-puhelinta ei ole syytä unohtaa.

Lähde: UnwiredView

3 kommenttia

  1. SE:n vehkeet eivät ole koskaan herättäneet omistushalija.

    1. Omistin W800i silloin kun se tuli ja oli silloin kyllä loisto puhelin. Voisin kuvitella joskus vielä koittavani uusiksi sonyerkkiä, esim nyt huhuissa liikkuva WP7 luuri kiinnostaa jos huhut pitävät paikkansa.

  2. Itseltä löytyy Desire, Nexus One, N8, N900 ja Iphone4, silti juuri hankkimani pieni alle 300 euron X10 Mini Pro on tällä hetkellä ykköspuhelimena. Android (2.1), pieni fyysinen koko ja pienestä koostaan huolimatta hyvin toimiva full QWERTY näppis vei suoraan oman listani kärkeen. Olen todella positiivisesti yllättynyt ja voin suositella ainakin kokeilemaan jos full qwertyä halajaa.

Kommentointi on suljettu!