Videolla Windows Phone 7 -malliston lippulaiva HTC HD7

Kosketusnäyttöjen koko markkinoilla tuntuu kasvavan koko ajan. Muutama vuosi takaperin 3,5 tuuman näyttöä pidettiin kookkaana, mutta nyt entistäkin suuremmasta osasta laitteita löytyy jo neljän tuuman tai sitä suurempi näyttö. Tähän ryhmään kuuluu myös HTC HD7, joka tarjoilee katselupinta-alaa mukavat 4,3 tuumaa.

HTC HD7 kuuluu ensimmäisen aallon Windows Phone 7 -puhelinten kovimpaan kärkeen. Matkapuhelinsivusto IntoMobile on tehnyt kattavan videokatsauksen taiwanilaisvalmistajan uutuuteen, jonka saapumisajankohtaa Suomen osalta ei ikävä kyllä ole vielä vahvistettu. Videolla paneudutaan erityisesti Windows Phone 7:n ominaisuuksiin sekä HTC:n alustalle tarjoamiin eksklusiivisiin sovelluksiin.

Suuren näytön lisäksi HD7 tarjoaa paljon muutakin, kuten viiden megapikselin kameran, 720p-videokuvauksen, jalustan, Dobly Mobile -tuen ja yhden gigahertsin suorittimen.

2 kommenttia

  1. Näitä videokatsauksia katsoessa tulee väkisinkin mieleen, että missähän kunnossa peukalon nivelet ovat vuosien kuluttua?

  2. mitenhän tuo on… onkohan 4,3 tuumaa jo liian iso? olis mukava päästä testailemaan, kun kuulin huhua ettei tuossa koossa enää olis kännykkänä järkeä. Sitten jo kannattais vissiin hilpasta tablettiin jos haluaa isompaa näyttöä…

Kommentointi on suljettu!