Elisa panostaa Androidiin HTC:n voimalla

HTC:n Desire Z -mallissa on QWERTY-näppäimistö.

Teleoperaattori Elisa uskoo vahvasti Android-puhelinten menekkiin. Yhtiö kertoo laajentavansa puhelinvalikoimaansa HTC:n uusilla Desire HD– ja Desire Z -malleilla, joiden myötä Elisa hehkuttaa HTC-valikoimaansa yhdeksi maan kattavimmista. Laitteet on saatavilla Elisalta ja Saunalahdelta kertamaksulla ilman liittymää sekä kytkypakettina esimerkiksi datasopimuksen kanssa.

HTC:n uudet älypuhelinmallit kuuluvat Android-puhelinten aateliin ja ovat täysiverisiä Androideja, joita jokainen käyttäjä voi räätälöidä oman kiinnostuksensa mukaan. Helppokäyttöisten ja itse valittavien sovellusten avulla käyttäjät voivat esimerkiksi olla nopeasti yhteydessä ystäviinsä Facebookissa ja Twitterissä”, Panu Lehti Elisalta totesi.

Taiwanilaisvalmistaja esitteli uutuudet syyskuussa. Desire HD kuuluu valmistajan lippulaivamalleihin, sillä sen ominaisuuksia ovat muun muassa 4,3 tuuman näyttö, 768 MB:tä RAM-muistia, yhden gigahertsin Qualcomm 8255 Snapdragon -suoritin ja kahdeksan megapikselin kamera. Desire Z on bisneskäyttöön suunnattu fyysisellä QWERTY:llä varustettu älypuhelin, joka tarjoaa 3,7 tuuman näytön ja 800 megahertsiä laskentatehoa.