Nokian Niklas Savander kommentoi Nokia N8:n sammumisongelmia

Nokia N8:n käyttäjät ovat viime päivinä raportoineet ympäri maailmaa puhelinta koskevista sammumisongelmista. Kyseessä on varsin kiusallinen ongelma, sillä useilla puhelin ei ole suostunut sammumisen jälkeen enää käynnistymään uudelleen, vaan laitteesta on tullut täysin käyttökelvoton.

Kyseessä on ilmeisen laaja ongelma, sillä valmistajan johtajistoon kuuluva Niklas Savander on päättänyt kommentoida asiaa videohaastattelussa. Savander myöntää kuulleensa ongelmasta, mutta toteaa sen koskettavan vain pientä osaa koko laitekannasta. Nokia on onnistunut paikallistamaan vian aiheuttajan ja on tehnyt tarvittavat muutokset tuotantolinjastoon.

Mobiiliasiantuntia Eldar Murtazinin mukaan sama rautaongelma löytyy myös Nokia C7 -mallista. Savander ei virallista asiaa, mutta toteaa tehtyjen muutosten vaikuttavan yhtiön koko mallistoon.

Vian kanssa painivia asiakkaita Savander kehottaa ottamaan yhteyttä tuotetukeen. Ongelma korjataan normaalin takuun piirissä.

10 kommenttia

 1. Sama ongelma vaivaa/vaivasi myös Samsung Jetiä (s8000), joka syystä taikka toisesta epämääräisen ajan kuluttua sammuttamisen jälkeen ei enää suostunut käynnistymään. Ainoa tapa korjata oli uusia puhelimen emokortti. Joten ei ensimmäinen kerta.

 2. No näitä sattuu kaikille valmistajille, Noksun tilanteessa vaan saat helposti ja nopeasti uuden tai korjatun puhelimen.

  Muistakaa suosia virallisia Nokia Care Pointteja jos kiinnostaa säästää keskimäärin viikko huoltoajassa.

 3. No, hö. Heti kauheat puolustuspuheet, kun Nokian uusi lippulaiva ja sen maailmanvalloitus vähän k**** :/ Ainahan näitä Mokia sattuu kaikille valmistajille, mutta kun Nokialle, etenkin sen hetken hehkutetuimmalle näin käy, puhelimelle heitetään refleksinomaisesti puolustuksia. Harmi että näin..

  1. Se on kyllä ihan sama homma kaikilla valmistajilla. Jos iPhonesta löytyy jotain vikaa niin ihan samalla tavalla joku on niissäkin uutisissa määkymässä. Eikä Android-puhelimetkaan ole sen paremmassa turvassa.

 4. Savanderin olisi pitänyt vain kieltää ongelmat, syyttää käyttäjiä ja parin kuukauden päästä julkistaa maaginen suojakuori joka korjaa ongelman. 😉

 5. Vielä kommentti tähän Nokian hässäkkään ja fanien toimintaan: ”Sounds like Apple.”
  Siltä se Nokiafanitus alkaa vaikuttaa, nimittäin Applefanitukselta, ja pahasti.

  Paha juttu 🙁

  1. Täysin totta! Se on jännä että mitään mediamylläkän laitteita ei saisi kritisoida. Sittenpä pitäisi vielä tuntea itsensä täysin epäonnistujaksi ihmisenä jos onkin mieltynyt toiseen laitteeseen toisen sijaan.

 6. On se mikä tahansa uusi laite, ensimmäiset käyttäjät ovat testaajia.

 7. Täysin suutari koko nokia N8 sammuu kesken puhelun, soita samasta asiasta kahdesta-viiteen kertaan ja tottakai aina eri henkilö vastaa soittoosi.Olen saanut jo kertaalleen uuden puhelimen vika sama myös uudessa N8 puhelimessa.En todellakaan suosittele MOISTA MIELIHARMIA ainakaan tuttavilleni.

Kommentointi on suljettu!