Kuvissa Motorolan Tegra 2 -puhelin?

Amerikkalaisen Motorolan tulevan Android-pohjaisen lippulaivamallin väitetään esiintyvän yllä olevissa kuvissa. Laite tunnetaan nimellä Motorola Olympus ja sen huhutaan perustuvan NVIDIA:n Tegra 2 -piirisarjaan.

Puhelimen ominaisuudet ovat tässä vaiheessa vielä melkoisen hyvin pimennossa, mutta ainakin Bluetooth 2.1 ja WiFi b/g/n kuuluvat laitteen varustukseen. Kuvista päätellen kosketusnäytön koko voisi sijoittua neljän tuuman pintaan, mutta sen tarkemmin sitä on vaikea arvioida. Rakenne vaikuttaisi ensisilmäyksen perusteella melkoisen muoviselta, joka keventää painoa, mutta heikentää laatuvaikutelmaa.

Ensi vuoden aikana matkapuhelinten tehoissa nähdään todennäköisesti merkittävä loikka eteenpäin. Esimerkiksi Samsungin ja LG:n huhutaan suunnittelevan markkinoille tuplaydinsuorittimella varustettuja Android-puhelimia.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. wau ompa taas muotoilua parhaasta päästä. Aivan täysin samannäkönen kun motorola defy. Ennen valitettiin ihan syystä et noksuluurien muutokset on pieniä ja pintapuolisia, mutta kyllä Android alkaa ottaa ykkössijaa tossa suhteessa. Ei noista jaksa enää kiinnostua

  2. Muotoilu on kauniin yksinkertainen ja juuri sopiva taskussa pidettäväksi puhelimeksi. En osta puhelinta ulkonäön vaan ominaisuuksien mukaan.

  3. ööää, riittäääkö tehot akussa / ominaisuudet soittamista varten?

Kommentointi on suljettu!