MobiiliBlogin videolla: Symbian^3:n verkkoselain

Useille älypuhelinkäyttäjille verkkoselaimen toiminta on eräs merkittävimmistä kännykän valintaan liittyvistä kriteereistä. Kosketusnäyttöpuhelimet tarjoavat mobiilimarkkinoilla lyömättömän vaihtoehdon, sillä niiden laaja katselupinta-ala sekä monipuolinen käyttöliittymä tekevät selaamisesta perinteistä luuria miellyttävämpää.

MobiiliBlogin Symbian^3-videosarja täydentyy tänään alustan verkkoselainta käsittelevällä osalla. Nyt pureudutaan selaimen keskeisimpiin toimintoihin ja tarkastellaan sen jouhevuutta muutamilla eri sivustoilla. Katsastetaanpa videolla myös Yle Areena -palvelun mobiiliversio, joka toimii Nokia C7:llä mainiosti.

Muistakaa katsoa myös sarjamme aikaisemmat osat:
Yleiskatsaus Symbian^3:n ominaisuuksiin
Uudistunut Ovi Kauppa
Symbian^3:n perussovellukset

3 kommenttia

 1. ”Liitytään vaivai-verkkoon…” =)

  Kovin vaikean näköistä oli osua tuohon selaimen kokoruutu-tilan nuoleen. Et kokeillut ottaa flashia pois käytöstä? Olisi kiva nähdä myös, miten vaihtoehtoselaimet toimii alustalla (Opera, skyfire jos on yms).

 2. Oliko tämä siis se standardiselain joka joissakin testeissä on tyrmätty täysin? Ihan OKltahan tuo vaikutti.
  Vähän tulee mieleen, että liikenteessä olisi rautavikaisia N8 puhelimia jos kuuntelee esim. talouselämän toimittajan taannoisia havaintoja. Vai onko kyseessä sitten tarkoitushakuista liioittelua ja ongelmien yleistystä? Kun omaa kokemusta ei näistä vielä ole niin vähän ihmeissäni seuraan näitä täysin vastakkaisia kokemuksia.

 3. N8:n selain on kyllä aika kaukana jäljessä HTC Desiren (android 2.2) selaimesta.

  N8:ssa ärsyttää ohut fontti joka tekee pinen tekstin lukemisen haastavaksi.

  Desiren selain osaa fiksusti muotoilla artikkelin zoomatessa näyttöruutuun sopivaksi, N8 ei tätä osaa.

  Toivotaan toivotaan että N8:n luvattu selainpäivitys toisi vakioselaimen lähemmäs edellä porskuttavia kilpailijoita, siihen asti on tyytyminen Operan selaimeen.

Kommentointi on suljettu!