Nokia aloitti edullisimman S^3-puhelimensa ennakkotilaukset: C6-01

Mobiilialusta Symbianin uusimpaan versioon pääsee pian tutustumaan entistäkin edullisemmin. Matkapuhelinvalmistaja Nokia on aloittanut C6-01-mallin ennakkotilauksien vastaanottamisen omassa verkkokaupassaan. Nokia Kauppa käynnistää uutuuspuhelimen toimitukset Suomessa ensimmäisenä.

Nokia C6-01:stä löytyy tuore Symbian^3-alusta, jonka ominaisuuksiin MobiiliBlogissa on paneuduttu useissa videoesittelyissä. Valmistajan mukaan laitteen myyntivaltteja ovat laaja tuki sosiaalisille palveluille, tyylikäs muotoilu ja kompakti koko. Laite on kooltaan 103,8 x 52,5 x 13,9 millimetriä ja se painaa 131 grammaa.

Puhelimen teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat HSDPA, HSUPA, WiFi b/g/n, A-GPS, Bluetooth 3.0, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, kahdeksan megapikselin kamera, LED-kaksoissalama ja 720p-videokuvaus. Kosketusnäyttö on toteutettu AMOLED-tekniikalla ja on kooltaan 3,2 tuumaa. Se hyödyntää uutta ClearBlack -teknologiaa, josta lisää tietoa voi lukea aikaisemmasta jutustamme.

Nokia C6-01:n ennakkotilaus onnistuu täältä. Hintaa puhelimella on 349 euroa.

MobiiliBlogin Symbian^3-videosarja:

6 kommenttia

  1. Kaipa tämä vielä jossain Afrikassa menee kaupaksi… Muualla aletaan jo vaatia laatua.

  2. Mielenkiintoinen puhelin, sillä se on kuin päivitetty 5800 XPressMusic, joka on mielestäni muodoltaan ja kooltaan juuri nappiin oikeanlainen pikkupuhelin.

    Mielenkiinnolla odotan, että pääsee hypistelemään, siitä se oikea tuntuma tulee ja vasta sitten kehtaisin alkaa julkisesti lässyttämään jotain laadusta.

  3. Kyllä on oikein kilpailukykyiset ominaisuudet ja vielä tuohon hintaluokkaan. Luulen, että käy kaupaksi kuin se Reeberbahnilla.

  4. Tuossa on kyllä hinta/ulkonäkö/ominaisuus/toivottavasti laatu -suhde kohdallaan, olis kyllä kiva! 😀

  5. millonhan nokia saa näihin luureihinsa FLAC tuen? Ei millään jaksas enää tota mp3 kuraa… Samsungilla tais olla jo epic 4g mallissa…
    not good nokia

Kommentointi on suljettu!