Suosittu Sport Tracker päivittyi nelosversioon

Aktiivisille lenkkeilijöille suunnattu Sport Tracker -sovellus on päivittynyt versioon 4.0. Kyseessä on kotimaisen Sports Tracking Technologiesin kehittämä hyötyohjelma, joka toimii kymmenissä eri Nokian Symbian-puhelimissa. Nykyiset käyttäjät voivat päivittää sovelluksen verkon yli ja uudet ladata sen itselleen Ovi Kaupasta.

Nelosversion eräs keskeisimmistä uudistuksista on tulosten jakotoiminto. Oman edistymisensä voi jakaa muiden tarkasteltavaksi Sport Tracker -verkkopalvelun lisäksi myös Facebookiin, jolloin myös lähimmät ystävät pääsevät seuraamaan tuloksia. Parannuksiin kuuluu myös niin sanottu yötila sekä energiankulutuksen aikaisempaa tarkempi seuranta.

Sport Trackerin perusideana on tehdä liikunnasta mielekkäämpää mahdollistamalla oman kehityksen seuranta. Sovellus tallentaa suorituksesta muun muassa kalorikulutuksen, askelten määrän, ajan ja matkan pituuden. Lenkin lopuksi harjoitusta pääsee tarkastelemaan kartalla, joka helpottaa matkan ja siihen kulutetun ajan hahmottamista.

Lähde: All About Symbian

1 kommentti

  1. Hei!
    Ihmettelen kovasti kun minun Spors Tracker Nokian N8 koneessa ei näytä karttaa ollenkaan, piirtää kyllä matkan tyhjään ruutuun. Mistähän mahtanee johtua? Kyselin Nokian kaupasta ja Soneran operaattorilta mutta eivät osanneet neuvoa. Puhelin ja kartat on kyllä päivitetty. Löytyisiköhän täältä apua? Terveisin el

Kommentointi on suljettu!