Acerin Android-luurissa on 1024×480 pikselin kosketusnäyttö

Eikö HTC Desire HD:n 4,3 tuuman näyttö ole tarpeeksi? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Acer on esitellyt markkinoille Android-puhelimen massiivisella 4,8 tuuman kosketusnäytöllä. Eikä siinä vielä kaikki, näyttö yltää nimittäin huimaan 1024 x 480 pikselin tarkkuuteen ja on kuvasuhteeltaan 21:9.

Laite rakentuu metallisen rungon ympärille, jota koristaa aaltomainen kuviointi. Valmistaja kehuu puhelimen muotoilua ajattoman tyylikkääksi. Uutukaisen leveys (64 mm) on pyritty minimoimaan, jotta laitetta olisi mahdollisimman hyvä pitää kädessä. Tässä on onnistuttu hyvin, sillä esimerkiksi Desire HD on leveydeltään 68 millimetriä.

Kovatasoinen kosketusnäyttö ei ole ainoa kiinnostusta herättävä tekijä Acerin uutuudessa. Mukana on muun muassa gyroskooppi, Bluetooth 3.0, kahdeksan megapikselin kamera takana ja kahden megapikselin kamera edessä videopuheluita varten. Lisäksi siitä löytyy WiFi, HSDPA, yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin ja HDMI-ulostulo.

Acer jätti vielä arvailujen varaan laitteen virallisen myyntinimen, hinnan ja Androidin alustaversion. Kauppoihin puhelin saapuu alustavien tietojen mukaan vuoden 2011 huhtikuussa.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Se on muotoilultaan upean näköinen ja Android takaa käyttöjärjestelmän laadun, mutta Acer ei tietokonevalmistajana kanna turhan hyvää mainetta kestävien laitteiden osalta (vaikkakin tämä on mielipideasia). Saa nähdä mitä tuleman pitää…

    Millaisenkohan akunkeston he tuohon lupaavat?

  2. Mitä suurempi näyttö sen huonompi akkukesto, näyttö on puhelimissa akun suurin kuluttaja.

Kommentointi on suljettu!