MobiiliBlogin videolla: tarkastelussa Samsung Galaxy Tabin rakenne

Tablet-pelin MobiiliBlogissa pyöräyttää käyntiin Samsung Galaxy Tab, johon tullaan tutustumaan muutaman videokatsauksen muodossa. Nyt luvassa on ensimmäinen osa, jonka aiheena on laitteen rakenne. Seuraavissa osissa painopiste on ohjelmistopuolen ominaisuuksissa.

Kooltaan Samsung Galaxy Tab on kohtalaisen kompakti, vaikka perinteisen kosketusnäyttöpuhelimen mittoihin ei tietenkään päästä. Se istuu joka tapauksessa hyvin käteen ja kiitos kevyehkön olemuksen kannattelu yhdellä kädellä ei ole liian raskasta. Mutta mahtuuko laite housujen taskuun, se selviää videokatsauksestamme.

Laitteen keskeisimpiin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat Android 2.2 -käyttöjärjestelmä, yhden gigahertsin Cortex A8 -suoritin, 3G-yhteydet, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, DLNA, kolmen megapikselin kamera, kuvausvalo, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka ja seitsemän tuuman kosketusnäyttö. Tabletin hinta Suomessa liikkuu hieman vajaassa 900 eurossa.