Nokia avasi Ovi Suite 3.0:n käyttäjien testattavaksi

Nokia Ovi Suite -sovelluksen seuraavasta merkittävästä julkaisusta on tuotu käyttäjien testattavaksi ensimmäinen beta-versio. Sovellus on ollut jo muutamia viikkoja sisäisessä testauksessa, mutta nyt sitä pääsevät kokeilemaan kaikki halukkaat. Ovi Suite 3.0:n testiversion voi ladata itselleen Nokia Beta Labsistä.

Yleisten parannuksien lisäksi Ovi Suite 3.0 sisältää kaksi merkittävää uudistusta. Ensimmäinen niistä koskettaa kotinäkymää, joka on saanut uuden ilmeen. Jatkossa kotinäkymä osaa ehdottaa uutta sisältöä Ovi Kaupasta sekä kertoa saatavilla olevista ohjelmistopäivityksistä Nokia-laitteelle.

Musiikinhallinta on ottanut suuren loikan eteenpäin ja Ovi Suite taipuukin nyt paljon muuhunkin kuin pelkästään musiikin synkronointiin puhelimen ja tietokoneen välillä. Uudistuksen myötä musiikkikirjastoa voidaan hallita laajemmin esimerkiksi soittolistojen muodossa. Mukana on myös täysiverinen soitin musiikin toistoa varten. Käyttäjä pystyy lisäksi etsimään uutta sisältöä Nokian musiikkipalvelusta, joka tarjoaa yli 11 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Nokia Beta Labs

5 kommenttia

  1. Missäs on kalenterituen parannukset? Muutahan tuolla ovisuitella ei teekkään.

  2. kyllä nokia on ainakin sata vuotta jäljessä sovellutusten kehittämisessä. ennenkuin tämäkin moska toimii edes jollakin tavalla siihen menee varmasti vuosia.

    luulisi, että nokialla olisi varaa palkata todellisia osaajia sovellutusten kehittäjiksi… ovi suite on ontunut jo vuosia eikä parannusta näytä olevan tiedossa… huh, huh.

    t. osakkeenomistaja

  3. Kyllä tätä edelleen puuttuu ratkaisevan paljon. Karttoja/ääniopasteita ei voi poistaa laitteesta tätä kautta, voi vain lisätä. Softa ei löydä N8:n musiikkeja. Ei ole albumarttien automaattista synkkausta. Yhteystietoja ei voi synkata Facebookin kanssa. Sovellusten esikatselua ei ole lisätty sovellukseen, vie Ovi nettisivulle (missä sovellusten kuvaukset ovat esihistriallisella tasolla verrattuna iPhone/Android).

  4. Tuollaiset vajaatoimiset beta-julkaisut nostavat ainoastaan ohjelman käyttäjän veren painetta. Tekisivät joskus jonkun valmiiksi ja sitten julkaisisvat. Mutta kun vaan testauttavat beettaa luurien omistajilla, niin eihän siitä muuta seuraa kuin siirtymisiä toisiin luurileireihin.

  5. Linux versio ei taida valmistua tämän vuosisadan puolella? Mukavinta olisi tehdä ainakin ohjelmistopäivitykset tietokoneelta käsin nopeammalla nettiyhteydellä.

Kommentointi on suljettu!