Liukukannellinen Nokia N00 Prototype C -puhelin vuoti verkkoon

Nokian painopiste matkapuhelinmarkkinoilla on muiden valmistajien tavoin ollut viime aikoina kosketusnäyttöluureissa. Toki yhtiöltä on nähty myös edullisemman tason puhelimia, jotka perustuvat perinteisempään numeronäppäimistöön, mutta esimerkiksi N86 8MP:n kaltaisilla liukukansipuhelimilla ei ole merkittävää roolia mallistossa lähimenneisyydessä ollut.

Tilanteeseen saattaa kuitenkin olla luvassa korjaus, sillä verkkohuutokauppa eBayn myyntilistoille on ilmestynyt Nokian prototyyppilaite, joka on merkitty nimellä N00 Prototype C. Laite saattaisi olla hyvinkin N86 8MP:n seuraaja. Siinä on nimittäin panostettu kameraominaisuuksiin.

Kuvista käy ilmi, että puhelimessa on 12 megapikselin kamera ja Xenon-salama. Tarkemmin laitteen ominaisuuksista myynti-ilmoituksessa ei hiiskuta. Laitteen näyttö vaikuttaisi joka tapauksessa melkoisen kookkaalta ainakin N86 8MP:n 2,6 tuuman paneelin nähden.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Mikä tämä on? Ei kyllä näytä Nokian nykyistä muotoilukieltä noudattelevalta puhelimelta. Ehkäpä jonnekin Aasian markkinoille suunnattu erikoispuhelin? Käyttöjärjestelmä näyttää myös hämmentävältä, ei tuo mieleeni ainakaan nykyisten näppis-symbianien käyttistä. Resoluutiokin näyttäisi hiukan tarkemmalta? Joka tapauksessa hämmentävä luuri.

  2. Jotenkin tuntuu, että jos prototyyppi ehtii eBayhin myyntiin, niin se ei voi olla enää kauhean relevantti.

    Kuten Nikke sanoi, näyttää vanhalta …

Kommentointi on suljettu!