Acer iskee tablet-markkinoille kahden Android-laitteen voimin ensi keväänä

Taiwanilainen tietokonevalmistaja Acer rynnistää kasvaville tablet-markkinoille ensi vuoden huhtikuussa. Yhtiö on ilmoittanut virallisesti lehdistötiedotteella, että vuoden 2011 keväällä Acer tuo markkinoille kaksi Android-pohjaista tabletti. Vaihtoehtoina ovat 10,1 ja seitsemän tuuman mallit.

Arvioiden mukaan vuonna 2011 myydään maailmanlaajuisesti jo 54,8 miljoonaa tablettia ja vuonna 2014 niitä liikkuu käyttäjille huimat 208 miljoonaa kappaletta. Acer näkeekin markkinat erittäin mielenkiintoisena ja haluaa osansa niistä tarjoamalla käyttäjille erilaisia vaihtoehtoja.

Taiwanilaisvalmistaja on panostanut laitteiden tekniikkaan. Kymppituumaisesta löytyy WiFi- ja 3G-yhteydet, HDMI-portti, 1080p-toisto ja gigahertsin suoritin. Laitteessa on alumiininen kotelo ja se on 13,3 millimetriä paksu.

Pikkuveljen ominaisuuksia ovat 1280 x 800 pikselin näyttö, etupaneeliin sijoitettu videokamera sekä HDMI-, Flash 10.1– ja Dolby Mobile -tuet. Isoveljensä tavoin mukana on WiFi- ja 3G-yhteydet. Laitteen jouhevuudesta huolehtii 1,2 gigahertsin tuplaydinprosessori.

Lähde: BGR