LG:n tuleva Star-lippulaivapuhelin videolla

Korealaiselta LG:ltä on vihdoin tulossa markkinoille huippuluokan Android-puhelin, jonka myötä yhtiölle avautuu mahdollisuus taistella asiakkaista muun muassa Samsungin ja HTC:n kanssa. Yhtiön tuleva lippulaiva tunnetaan tällä hetkellä nimellä LG Star ja mallimerkinnällä P990. Ensimmäiset tiedot laitteesta vuotivat verkkoon parisen viikkoa sitten, mutta nyt luvassa on lisää materiaalia GSM Israel -sivuston videoesittelyn muodossa.

LG Star kuuluu seuraavan sukupolven kosketusnäyttöpuhelimiin, sillä siitä löytyy NVIDIA:n Tegra 2 -piirisarja ja kahdella ytimellä varustettu suoritin. Sen ominaisuuksiin odotetaan lisäksi kuuluvan neljän tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera, täyden teräväpiirtotason videokuvaus (1080p), LED-salama, microSD-muistikorttipaikka ja HDMI-portti.

Videoesittelyssä käydään läpi puhelimen rakennetta, Android 2.2 -ohjelmistoa, käyttöliittymää sekä verrataan Staria iPhone 4:ään. Esittelyn selostuksessa ei juurikaan pysy kielimuurin takia mukana, mutta puhelimen ominaisuuksien käsittelyä se ei liiemmin haittaa. Video kannattaakin ehdottomasti katsastaa läpi.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Aika heikolta vaikuttaa selaaminen netissä ja näyttö ei nyt kovin vakuuttanut.

  2. Kylläpä näyttää ”uniikilta” tuo muotoilu tuossa kuvassa ylhäällä… NOT.

Kommentointi on suljettu!